MMČ večeras u Multimedijalnoj dvorani Riznice Međimurja predavanje chefa - „Matija Bogdan: Zlatni sendvič“
MMČ večeras u Multimedijalnoj dvorani Riznice Međimurja predavanje chefa - „Matija Bogdan: Zlatni sendvič“ Ljubitelji kulinarskog umijeća, dobre hrane, ali i izvrsnih priča dolaze na svoje 12. prosinca kada na Popularna Predavanja Petkom dolazi…
U ove blagdanske dane potražite Istarski ovčji sir - 52. hrvatski proizvod zaštićenog naziva u Europskoj uniji „Istarski ovčji sir” / „Istrski ovčji sir” je dobio europsku zaštićenu oznaku izvornosti, objavila je Europska komisija u Službenom listu…
Prosinac u Zagrebu postao je slasniji uz nove jelovnike koje u hotelu Esplanade u Le Bistro donosi chefica Ana Grgić Tomić Dimljene kozice s pekmezom od dunje i čilija, njoki od cikle i prženog ružmarina, kroketi od vrganja s crumbleom od…
Piće bira svoje jelo – novi doživljaji u daruvarskim restoranima, 6-im elementima Daruvar – grad ginka, ljekovitih termalnih voda i jedinstvene proizvodnje piva, vina, žestica i prirodnih sokova – već četiri godine…
Grand Gourmet završio u Omišu – napredno kulinarstvo, inovativna miksologija i nagrade najboljima Treći dan Grand Gourmeta 2025. protekao je u znaku završnih natjecanja i velikog finala koje je kulminiralo svečanom dodjelom nagrada…
Grand Gourmet 2025: Drugi dan festivala u znaku natjecanja, domaćih i europskih premium vina te tiramisu i žižula koktela posluženih uz pačja prsa u umaku od kave GRAND GOURMET 2025: Drugi dan festivala u znaku natjecanja, domaćih i europskih premium vina te tiramisu i žižula koktela posluženih…
Otvoren XI. Grand Gourmet: predstavljeni premium vinjak posvećen Tinu Ujeviću i „Vino Dalmatia“, knjiga koja slavi dalmatinske vinogradare Prvi dan XI. Grand Gourmet festivala i međunarodnog natjecanja konobara, barista, barmena i restorana, koji se po prvi put održava…
Autorski gelato kokteli: Novi su jesenski hit Esplanade 1925 Lounge & Cocktail Bara Od signature koktela koji podižu standarde, premium pića i comfort food favorita poput sočnih burgera, club sendviča, Cezar salate i…
Predstavljen projekt „Svi okusi Zagreba“ Turistička zajednica grada Zagreba (TZGZ) predstavila je aktualne projekte i inicijative kojima aktivno pozicionira zagrebačku gastronomiju kao važan segment turističke…
MICHELINOVA „4 Hands Dinner“: Chefovi Bernard Korak i Carlo Cracco udružili snage u središtu Milana Ekskluzivna „4 Hands Dinner“ večera održana je 21. 10. 2025. u restoranu Cracco u Milanu u organizaciji Hrvatske turističke zajednice,…
Međimurje daje više - Zdravi poklon paketi za poslovne partnere i za vas na ceker.hr Ove blagdane darujte s ljubavlju i pažnjom – odaberite Međimurske poklon košare, jedinstvene po spoju okusa, tradicije i topline domaćih…
GRAND GOURMET 2025: Omiš početkom studenog postaje epicentar međunarodne gastronomije i ugostiteljstva… prijave na natjecanja i edukacije su u tijeku Grad Omiš po prvi put postaje domaćin prestižnog međunarodnog festivala ugostiteljstva i gastronomije – Grand Gourmet. Jedanaesto izdanje održat će…