Dalmatinska marenda i brendiranje gourmet destinacija: Sinj i Vrgorac u novom poglavlju gastronomije srednje Dalmacije
U Domu kulture u Ivanovcu održana prezentacija pripreme poznate „Trnovečke makovnjače“ Članice Udruge žena „Trnovečko srce“ iz Trnovca iz susjedne Varaždinske županije posjetile su Udrugu za promicanje kvalitete života „Izvor“ iz…
Vidovečka Zeljarijada - od megasarme do kulture i baštine Svi putevi ovog vikenda ponovno vode u Općinu Vidovec gdje je po 26. put otvorena najveća gastronomska manifestacija u Varaždinskoj…
Chef Melkior Bašić i Staropramen krenuli na novu gastro turneju: sinoć održana prva večera u Zagrebu Poznati chef predstavio je novi jelovnik koji se savršeno slaže sa Staropramen pivom. Za predjelo je poslužio žgvacet od kokoši…
Večeras u okviru Green River Festa posjetite Antinu ribičku večer Večeras u okviru Green River Festa, na lokaciji Zeleni željeznički most (Hendrixov most), posjetite Antinu ribičku večer koja ove godine…
Zagreb: Palačinka Fest Prvi put u Zagrebu, 27. kolovoza otvara se Palačinka Fest na adresi Folnegovića 10, u Rougemarin Parku. Prognoza kaže da…
Istarski okusi na Croatia Openu Umag Taste Istria zona, sa suvremeno spravljenim istarskim okusima i mirisima nude se na Plava Laguna Croatia Opena Umag. Posjetitelji mogu…
Gdje se u Hrvatskoj najbolje jede - restorani s Michelinovim zvjezdicama i preporukama Sve je počelo 1889. godine u Clermont-Ferrandu u središnjoj Francuskoj, kada su braća André i Edouard Michelin osnovali istoimenu tvrtku…
Fešta u Drveniku: Konoba Bukara ŠKMER-ovog veterana Nikše Ivičevića proslavila 40 godina Kad se kuha kao za sebe doma, a na stolu su uvijek friška riba, rakovi, školjke i dobri komadi mesa,…
Ninske tradicionalne i skrivene namirnice oduševljavaju modernim izdanjima Afirmacijom tradicionalnih namirnica i novim gastronomskim doživljajima te motivacijom lokalnih ugostitelja, polako ali sigurno Nin pokazuje kako gastronomija postaje turistički…
Grad Labin u postupku zaštite tradicionalnog specijaliteta Labinštine - jer nema svečanosti bez Labinskih krafa Zbor turističkih novinara Hrvatskog novinarskog društva boravio je na studijskom izletu u istarskome gradu Labinu koji ih je osim svoje…
Novo pojačanje Aminess Gourmet tima: Chef Matija Pavlic pridružuje se 7 Seasu u Njivicama Aminess Hotels & Resorts uspješno gradi svoju gourmet ponudu kroz suradnje s istaknutim domaćim chefovima, koji donose svoje bogato znanje…
Na međunarodnom natjecanju u Nišu, ŠKMER-ov mladi chef osvojio dva zlata u juniorskim kategorijama Sinjski kuhar Marin Vučković (21), inače voditelj radionica za djecu i mlade Šefova kuhinja mediteranskih i europskih regija (ŠKMER), na…