Radionice “Kuhanje je đir!” ponovo kreću najesen, a po prvi put uključit će se i studenti Šefovi kuhinja mediteranskih i europskih regija (ŠKMER) najesen nastavljaju s nizom projekta kojima je cilj unaprijediti vještine i zdrave prehrambene…
Gastro spektakl Davida Skoko i Melkiora Bašića u novigradskom restoranu Half 8 Pravi gastronomski spektakl očekuje nas krajem lipnja u Novigradu. Za to će se pobrinuti poznati kulinarski majstori - chefovi David…
Valamarova Trattoria La Pentola u Rapcu među najboljim restoranima na svijetu Restoran Valamar Riviere, Trattoria La Pentola u Rapcu, dobitnik je međunarodne nagrade ‘Travellers' Choice 2021’, čime je uvršten u 10…
U Supetru na otoku Braču s turističkim novinarima otključali smo inovativne delicije od otočkih namirnica i okuse povratka U Supetru na otoku Braču s turističkim novinarima otključali smo inovativne delicije od otočkih namirnica i saznali kako suvremena gastronomija…
Black is back: Crna ovca u Baški od 20. do 22. svibnja - festival janjetine, individualizma i kreativnosti TZ Općine Baška, Otok Krk: Crna ovca - festival janjetine, individualizma, kreativnosti, otočne baštine, popularne kulture i sporta, ponovo će…
Vino uz žlicu u Floresu Eno gastro projekt Vino uz žlicu imao je 15. izdanje u zagrebačkom bistrou Flores, uz birana jela i vina, uz…
Uživancija u središtu Čakovca na Burger Weekendu - a u nedjelju i uz nastup popularne Zse Zse Od petka, 6. svibnja do nedjelje, 8. svibnja svi ljubitelji dobre hrane posjetit će Trg Republike u Čakovcu gdje je…
Svečanost na Trsatskoj gradini: „Riječke gastronomske luke“ Na svečanosti na Trsatskoj gradini u Rijeci predstavljeni su ugostiteljski objekti koji nose titule Riječkih gastronomskih luka. Ciljevi projekta su…
Turistička zajednica i Gastronaut promovirali Riječke gastronomske luke Luke pružaju utočište od loših vremenskih prilika, mjesta su novih susreta, mjesta u kojima možete obnoviti zalihe, osjećati se zaštićeno,…
Za prste polizati: Otkrivamo vam recept za katsu piletinu, rapsodiju za vaša nepca! Azijska kuhinja u mnogočemu se razlikuje od hrvatske, a jedne od najvećih razlika jesu količina začina ali i to što…
Biser mora 2022 završen pobjedom rumunjskog chefa Alexandru Sbancua Pobjednik 17. Bisera mora je rumunjski kuhar Alexandru Sbancu (37), a drugoplasirani splitski chef Petar Vlak koji je karijeru započeo…
Biser mora 2022: Drugi dan natjecanja uz turske skulpture od šećerne paste, srednjovjekovna i rimska jela Drugi dan 17. Bisera mora započeo je odmjeravanjem znanja i vještina u nizu kuharskih kategorija seniora i juniora (natjecatelji do…