Kuharskim prvakom proglašen Marin Sambolek iz varaždinskog restorana Nobel, župan Stričak uručio mu priznanje
XVII. Biser mora: Tri dana eno gastro edukacija, cooking showova i natjecanja na Braču Supetar će od 8. do 12. travnja ponovo biti domaćin Bisera mora, najvećeg kuharskog natjecanja i festivala gastronomije u regiji…
Počeli 14. Dani hrvatskog kulinarstva u Minervi Završio je prvi dan 14. izdanja Dana hrvatskog kulinarstva, manifestacije koja se već tradicionalno održava u kongresnoj dvorani hotela Minerve…
XVII. Biser mora: Master class najava - dalmatinski pijat u spoju s tradicijom starorimskog kulinarstva Nedjelja, 10. travnja u 16 sati, , Svpetrvs Hoteli, Supetar, Brač - Kako se drevni i gotovo zaboravljeni antički dodaci …
Travel to Taste Krk / Put do okusa Krka - Proljetni okusi na tanjurima su do polovice svibnja Grad Krk idealna je destinacija za proljetne izlete i aktivan odmor. Nudi vam brojne znamenitosti i bogatu povijest, ali i…
Program XVII. Bisera mora - Fish edition: Tri dana natjecanja, cooking showova i edukacija u Supetru Šefovi kuhinja mediteranskih i europskih regija (ŠKMER) po 17. put od 8. do 12. travnja organiziraju Biser mora, najveće kuharsko…
U ponedjeljak 4. travnja, u Varaždinskim Toplicama počinju 14. Dani hrvatskog kulinarstva U ponedjeljak 4. travnja počinju 14. Dani hrvatskog kulinarstva, a održat će se ponovno u kongresnoj dvorani Hotela Minerve u…
BISER MORA 2022: Prijavite se! Uskoro smo u Supetru na najvećem kuharskom natjecanju u ovom dijelu Europe Šefovi kuhinja mediteranskih i europskih regija (ŠKMER) po 17. put organiziraju Biser mora, najveće kuharsko natjecanja i festival gastronomije u…
ŠKMER-ov trojac na GastroAlbu 5 u Tirani osvojio osam odličja Tročlana splitska natjecateljska ekipa Šefova kuhinja mediteranskih i europskih regija okitila se medaljama na GastroAlbu 5, velikom natjecanju u Tirani…
„Zagorski bagremov med“ i „Zagorski štrukli”/„Zagorski štruklji” dva nova hrvatska proizvoda zaštićenog naziva u EU Europska komisija je u Službenom listu Europske unije od 7. ožujka 2022. godine objavila da je „Zagorski bagremov med“ dobio…
Agriturizam Konavle priredio treće Gušte od kobasice uz pripremu i kušanje najduže kobasice U novije vrijeme obaraju se rekordi u pripremi kojekakvih jela i specijaliteta, od sarme do štrudle,pa tako i u Konavlima…
ŠKMER-ova Kuhinja znanja na Adriatic Gastro Show donosi mnoštvo edukacija i cooking showova Šefovi kuhinja mediteranskih i europskih regija (ŠKMER) od 23. do 26. veljače na Adriatic Gastro Showu Spaladium Areni održat će…
Slavonija je dobila novo čarobno mjesto za evente s renesansnim interijerom i talijanskim glamurom – EVENTO otvorio svoja vrata Nedaleko od Osijeka, u srcu Slavonije, smjestio se novootvoreni prostor za evente čiji dizajn oplemenjuje šarm talijanskog glamura i duh…