Birate li mjesto za svadbenu svečanost proslava u Restoranu "Fontana Crnković" nezaboravan je doživljaj

Birate li mjesto za svadbenu svečanost proslava u Restoranu "Fontana Crnković" nezaboravan je doživljaj
Poželite li da vaša svadbena svečanost bude uistinu posebna Restoran Fontana Crnković nudi vam sjajan izbor dekoracija za stolove, jela, kolača i torti, a može vas uputiti i na partnere koji će vama i vašim gostima osigurati nezaboravan ugođaj  i sjajnu zabavu. Restoran se nalazi na adresi Kućanska ulici 19, Varaždin.
- Veselimo se Vašem dolasku i zajedničkom planiranju Vašeg najvažnijeg i najljepšeg dana u životu, poručuju iz restoranu, koji je i ove godine priredio i već tradicionalne Dane vjenčanje u Restoranu Fontana Varaždin!
Mladenci i njihove obitelji uživali su degustacijama novih jela, domaćim kolačima i tortama slastičarnice restorana “Fontana”, te dobili informacije o različitim načinima aranžiranja stolova, cvjećarima, salonima vjenčanica, muškim odjelima, fotografima, zlatarima, frizerskim salonima, rasvjeti i limuzinama. Uz prezentacije jela, kolača i torti, predstavljeni su različiti stilovi uređenja s nadstolnjacima, navlakama za stolce, salvetama i drugom opremom u zlatnoj, srebrnoj, bež te čitavom nizu drugih boja za svačiji ukus. – Tri dvorane restorana „Fontana“ Crnković već su dijelom bukirane za sljedeću godinu.
- Poznati smo po tome da naši kuhari i slastičari sve pripremaju u restoranu, od domaćih sastojaka. Uz voditeljicu restorana Josipu Crnković kreativni slastičari i kuhari pridonijet će da mladenci imaju najsretniji mogući dan i događaj za pamćenje. Tradicija se gradi samo kvalitetom i uljudnim te odgovornim odnosom prema mladencima. Nastojimo maksimalno udovoljiti svim željama mladenaca – objasnila je Ružica Crnković, direktorica „Fontane“ Crnković. Napomenula je da s pripremama za vjenčanje treba početi što prije te dodala da restoran „Fontana“ Crnković prima rezervacije za završne svečanosti, ali i proslave drugih svečanosti.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.