Završna konferencija projekta „Čitanje na kotačima” - Bibliobusom knjiga bliža teško dostupnim područjima

Završna konferencija projekta „Čitanje na kotačima” - Bibliobusom knjiga bliža teško dostupnim područjima

U Gradskoj knjižnici i čitaonici Novi Marof u sklopu Kulturnog centra „Ivan Rabuzin” u Novom Marofu održana je završna konferencija projekta „Čitanje na kotačima”, koji sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Prezentirane aktivnosti u sklopu provedbe projekta kao i detalje vezane uz podržane radionice, sudionicima na projektu kao i zainteresiranim građanima, iznijela je administratorica projekta Jasmina Bočkaj. Suradnicima na projektu tom su prilikom zahvalili ravnateljica Gradske knjižnice i čitaonice Novi Marof Lidija Zečević, predstavnik Općine Breznički Hum Ivica Mateković i gradonačelnik Grada Novog Marofa Siniša Jenkač.
Projekt je započeo 16. rujna 2021., a završava 16. rujna 2023. godine. Tijekom provedbe projekta „Čitanje na kotačima” odrađene su mnogobrojne aktivnosti za djecu i odrasle, a nabavljena je pokretna knjižnica – bibliokombi koji dostavlja knjige udaljenim i teritorijalno izoliranim područjima Grada Novog Marofa i Općine Breznički Hum.

Knjižnica svoju posljednju aktivnost u sklopu projekta pod nazivom „Vršnjačka promocija knjige“ provodi u četvrtak 14. rujna, čime će se obilježiti uspješan završetak projekta i nabava prvog bibliobusa u Varaždinskoj županiji.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.