Poziv u Novi Marof na događanje „Istraži knjižnicu“

Poziv u Novi Marof na događanje „Istraži knjižnicu“

Gradska knjižnica i čitaonica Novi Marof poziva sve sugrađane na jedinstveno događanje „Istraži knjižnicu“. U srijedu, 7. lipnja u 12 sati kroz prostore i fond knjižnice posjetitelje će provesti stručni tim koji čine: • GOSPOĐA KRIMIĆ,• GOSPODIN DJEČJA KNJIŽEVNOST
• GOSPOĐA LJUBIĆ,• GOSPODIN KLASIKA,• GOSPOĐA STRUČNJAKINJA...

Prikladno odjeveni na način kojim predstavljaju odjele novomarofske knjižnice, uz igru i zagonetke s postavljenim tragovima, svakako će stvoriti poseban ugođaj u knjižnici i čitaonici Novi Marof. Knjižnica će tim povodom otvoriti svoja vrata za javnost kako bi se svi zainteresirani mogli pridružiti ovom jedinstvenom događaju.

Događanje se provodi u sklopu projekta „Čitanje na kotačima”, koji sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, dok će isto provesti posebni tim dramskih umjetnika i pedagoga, članova umjetničke organizacije „Točka na I“. U sklopu projekta provode se brojne radionice i jednodnevna događanja. Nabavljen je i bibliokombi, prvi u Varaždinskoj županiji, koji će uskoro krenuti s dopremanjem knjiga čitateljima na kućni prag.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.