Predstavljena kuharica „Ludbreška medena kuhinja“ kao poticaj za češće korištenje ove zdrave namirnice
HTZ objavljuje natječaj za direktore predstavništava i voditelja ispostave na osam tržišta Na 81. sjednici Turističkog vijeća Hrvatske turističke zajednice članovi vijeća usvojili su Odluku o raspisivanju natječaja za izbor i imenovanje…
Vina Belje osvojila šampionsku titulu i šest medalja Vina Belje osvojila su šampionsku titulu i šest medalja na međunarodnom ocjenjivanju Vino Slovenija koje se ove godine održalo po…
"Piknika" - ručak na dekici Ljeto je kao stvoreno za vikend putovanja i nova iskustva u prirodi, a jedno od njih neka bude piknik, točnije…
Nastavlja se tradicija Ribarskog tjedna u Crikvenici – moderno i tradicionalno u zajedničkom ruhu Kraj kolovoza je mnogima najdraži dio ljeta, a osobito onima koji su željni opuštanja uz more, dobre zabave i slasnih…
Šarm kuhinje varaždinskog kraja u atriju Županijske palače – počeli „Oblizeki Varaždinske županije“ „Oblizeki Varaždinske županije“, naziv je programa koji je jučer počeo u atriju Županijske palače na Franjevačkom trgu, a koji je…
Ministrica Brnjac: S današnjim danom ostvareno 55,3 milijuna noćenja i 9 milijuna dolazaka turista Odgovarajući na pitanja novinara prije sjednice užeg kabineta Vlade, ministrica je istaknula da Hrvatska ove godine ima puno bolje brojke…
Varaždinska županija: Gosti žude za odmorom u izoliranim kućama Na ovu sezonu ne mogu se požaliti turistički djelatnici u Varaždinskoj županiji. U srpnju su premašili i rekordnu 2019. -…
Održan 111. Plivački maraton Šilo - Crikvenica - Prijave zatvorene u rekordnih 50 minuta, a pobjednik je stazu isplivao u 41:13 minuta Sve se pomalo mijenja, ali plivački maraton se održava već 111 godina. Kao i svake godine, tradicionalni se maraton Šilo…
Rezultati u turizmu dokazali - Varaždinska županija je cjelogodišnja destinacija, slijede letovi balonom, oblizeki i program u Atriju tijekom Špancirfesta - Sve naše turističke zajednice bilježe porast noćenja, po prvi puta je kod nas više stranaca od domaćih gostiju, a…
Mali luksuzni hoteli služe kao primjer dobre prakse u održivom turizmu Stories, Croatian Unique Hotels odličan su primjer održivog turizma u Hrvatskoj – većina ih radi tijekom cijele godine, zapošljavaju veliki…
Grano Duro i Craft Beer&Grill na Hvaru koriste vrhunske namirnice lokalnih OPG-ova Na rivi u samom centru Starog Grada na otoku Hvaru, na mjestu nekadašnjeg Gradskog restorana nalaze se dva vrhunska gastronomska…
Premijer Plenković: Turistička sezona je iznad svih očekivanja, na današnji dan prešli smo ukupan broj turista iz prošle godine Predsjednik Vlade Andrej Plenković, zajedno s članovima Vlade, sastao se danas u Opatiji s predstavnicima turističkog sektora, županima priobalnih županija…