Tri Valamarova hotela među pet najboljih hotela u Hrvatskoj

Tri Valamarova hotela među pet najboljih hotela u Hrvatskoj

Prema ocjeni gostiju poznatog portala za rezervaciju smještaja i ostavljanje recenzija HolidayCheck tri Valamarova hotela - porečki hoteli Marea Valamar Collection Suites 5* i Valamar Parentino Hotel 4* uz rapski hotel Valamar Girandella Maro Suites 5* uvršteni su među pet najboljih hotela u Hrvatskoj.

Ovaj izbor provodi se osamnaestu godinu za redom, a nagrade za najbolje hotele baziraju se isključivo na izboru gostiju, odnosno recenzijama njihovog vlastitog iskustva boravka u smještaju. HolidayCheck je ovoga puta u obzir uzeo preko 620 tisuća recenzija iz cijele 2022. godine. Za sudjelovanje u ovom prestižnom izboru svaki hotel mora prikupiti najmanje 50 recenzija u razdoblju od godinu dana te preporuku za smještaj od barem 90 posto posjetitelja. U konkurenciji od 596 hotela iz 32 zemlje ove se godine našlo i pet hrvatskih.

“Ove su nagrade još jedno veliko priznanje za Valamar i potvrda kvalitete usluge koju pružamo gostima. Postizanje izvrsnosti kvalitete usluge jedan je od trajnih ciljeva na kojima predano radimo, a naši gosti su to prepoznali. HolidayCheck portal,  jedan je od najpoznatijih pokazatelja zadovoljstva gostiju njemačkog govornog područja kojeg s povjerenjem gosti rado koriste pri odabiru hotela.  U 2022. godini putem anketa zadovoljstva naših gostiju izmjereni su visoki rezultati. Na temelju 175 tisuća anketa i komentara ukupna ocjena zadovoljstva gostiju je na visokih 88%. Unbelievable indeks, odnosno postotak gostiju koji je naše djelatnike ocijenio najvišom mogućom ocjenom iznosi 76% u 2022. godini. Naravno, ovaj uspjeh ne bi bio moguć bez svakog pojedinačnog djelatnika u Valamaru. Neka i ovaj uspjeh bude samo nastavak našeg zajedničkog puta prema još većoj izvrsnosti i uspjehu. Još jednom, čestitam svima na ovom izvanrednom uspjehu!”, izjavila je Tea Pestotnik Prebeg, direktorica sektora kvalitete u Valamar Rivieri.

Valamar Riviera dobila je Povelju za unaprjeđenje kvalitete u hrvatskom gospodarstvu u 2022. godini koju dodjeljuje Hrvatsko društvo za kvalitetu (HDK). Priznanje dobivaju organizacije kojima je na prvom mjestu zadovoljstvo kupaca, koje na tržište uvode nove proizvode i usluge te pokazuju pozitivne trendove rasta. Valamar Riviera, koja ove godine obilježava 70 godina postojanja, vodeća je hrvatska turistička kompanija koja upravlja hotelima, ljetovalištima i kamping ljetovalištima u poznatim destinacijama od Istre, otoka Krka, Raba i Hvara do Makarske i Dubrovnika te Obertauerna u Austriji, a već niz godina je prepoznata kao top poslodavac u turizmu.

 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.