Dobrodošli u Drniš, na feštu „kralja dalmatinske gastronomije“, klapske pisme i narodnih običaja Šesto izdanje Festivala Drniškog pršuta održat će se na gradskom trgu Poljana u petak i subotu, 23. i 24. kolovoza.…
Predstavljena bogata ljetna gastronomska ponuda hotela Esplanade - delicije Ane Grgić Predstavljanju ljetne gastronomske ponude hotela Esplanade, 17. srpnja, u ime svjetskog udruženja turističkih novinara i pisaca o turizmu - Fijet…
"Međimurje malo" uz catering jednog od 100 najboljih restorana u Hrvatskoj „Međimurje malo“ - međimurski tradicijski plesovi i glazba tamburaških sastava, s domaćim štihom, uz degustaciju tradicijske hrane koju je pripremio…
Uz 24. dodjelu priznanja i promociju knjige "100 vodećih hrvatskih restorana i njihovi recepti 2019/20" U izdanju Abisal biblioteka Gastronaut, na brodu Marina u Rijeci promovirano je novo, 24. tiskovno i on-line hrvatsko i englesko…
Bečka kulinarska atrakcija „Dinner in the Sky” u lipnju i rujnu u bečkom Parteru Bečko će ljeto i ove godine obilježiti kulinarska atrakcija „Dinner in the Sky“. Kran na kojem visi specijalni stol s…
Rimska gozba uz pečene prepelice u restoranu "Bernarda" u Varaždinskim Toplicama Poželite li svoje prijatelje ugostiti na poseban način, možda uz rimsku gozbu, odredište vam svakako može biti Restoran Bernada u…
Fjera sv. Prošpera: "Spiza i vina hvarskih obitelji s Dobrog kusa kao eno-gastronomska razglednica'' Dobar kus manifestacija je kojom se 15 godina gastronomija grada Hvara i okolnih mjesta za sv. Prošpera (10. svibnja) slaže…
Pršut tvrtke Drniške delicije šampion Dana hrvatskog pršuta Najbolji proizvođači certificiranog pršuta iz Istre, Drniša i Dalmacije i s Krka okupili su se na dvodnevnoj manifestaciji Dani hrvatskoga…
Gastronautska šetnja "Od okusa do okusa" kao najava "Krk Food Festa - Okusi proljeća" koji traje do 31.svibnja Turistička zajednica otoka Krka te TZ Omišalj, TZ Njivice, TZ Dobrinj, TZ Malinska, TZ Vrbnik, TZ grada Krka, TZ Punat …
Imoćanin Jadran Grančić (28), šef kuhinje splitskog hotela Park, po drugi put je osvojio titulu najboljeg kuhara Bisera mora Imoćanin Jadran Grančić (28), šef kuhinje splitskog hotela Park, po drugi put je osvojio titulu najboljeg kuhara Bisera mora. Riječ…
Biser mora: dan pizza, pizzaiola, craft piva i malteške kuhinje Krajem prvog dana Bisera mora 2019 (utorak, 9. travnja) upriličeno je u Svpetrvs hotelima svečano otvaranje te dodjela prvih nagrada…
Proljetna jela chefice Ane Grgić u Le Bistrou zagrebačkog hotela Esplanade U Le Bistrou zagrebačkog hotela Esplanade, u proljetnom ozračju uz miris zumbula i glazbu predstavljen je novi à la carte…