„Lička žlica“ - u restoranu Campinga Plitvice u Smoljancu Deseto izdanje eno-gastro projekta ‘Vino uz žlicu’ održano je u restoranu Campinga Plitvice u Smoljancu, pa je večer prigodno i…
Bučina ulja s Međunarodne izložbe Alpe-Adria donirana Caritasovoj pučkoj kuhinji Pohvalno je i lijepo što Županija i župan Čačić misle na nas i to ne samo prigodom blagdana nego cijele…
Dvije nove gastronomske priče s potpisom Valamara na Hvaru Stari Grad na Hvaru postao je bogatiji za dvije nove gastronomske priče, Craft Beer&Grill i Grano Duro Pizza&Pasta, s potpisom…
Istra ovoga proljeća priprema vrhunske gourmet doživljaje - kreće novo izdanje „Putevima rovinjskih delicija“ Istra će i ovoga proljeća postati mjesto nezaboravne „gourmet avanture“ za brojne gurmane i ljubitelje autohtonih istarskih delicija. Naime, od…
Ludbreški hren dobio nacionalnu zaštitu svog naziva - oštar i osvježavajuć, izvrsno prija uz kuhano ili pečeno meso Ljut, oštar i osvježavajuć, izvrsno prija uz kuhano ili pečeno meso, kao dodatak salatama, dobro se slaže i s ribom,…
Varaždinsko bučino ulje - tri crna elikisira zdravlja vratila se iz Bruxellesa s tri zlatna odličja Varaždinsko bućino ulje je na prestižnom, 60. po redu svjetskom natjecanju u kvaliteti prehrambenih proizvoda Monde Selection u Bruxellesu osvojilo…
Biser mora 2021: Dobrodošli na besplatni master class chefa Marija Mandarića s tri Michelinove zvjezdice, od 13. do 17. travnja, Svpetrvs Hoteli, Brač Biser mora 2021: Od 13. do 17. travnja 2021., Svpetrvs Hoteli, Supetar, Brač - Dobrodošli na besplatni master class chefa…
Trogirski Uskrs: Janjetinu s bižima poslužite kao burger, a sirnicu po strogo čuvanoj babinoj recepturi s prošekom Janjetinu s bižima poslužite u modernoj varijanti kao burger, a sirnicu po strogo čuvanoj babinoj recepturi s prošekom, evo recepata.…
ŠKMER-ove RCK edukacije za nastavnike i mentore koji pomiču granice obrazovanja, proširile se i na druge dijelove Hrvatske Sinergija vina i hrane, eno trendovi i analize aroma te suvremeni načini posluživanja bile su središnje tema ovotjedne edukacije u…
Palmino srce, drevnu namirnicu južnoameričkih Indijanaca, ŠKMER-ovi chefovi pripremali kao lignje, kanelone, nadjeve tortiljama i u salatama Palmino srce, drevnu namirnicu južnoameričkih Indijanaca, ŠKMER-ovi chefovi pripremali kao lignje, kanelone, nadjeve tortiljama i u salatama Maštovite inačice mesnih…
Biser mora 2021: Kuhajte u Supetru s talijanskim chefovima rižote iz Veneta i "pompejsku" tjesteninu u umaku od svećenikove kape “Italy from north to south” jedna je od niza besplatnih edukacija koja će se održati na ovogodišnjem Biseru mora u…
Biser mora 2021: Sezona u Supetru otvara se velikim festivalom gastronomije, prijave u tijeku Otok Brač će od 13. do 17. travnja ponovo biti domaćin Bisera mora najvećeg, kuharskog natjecanja i festivala gastronomije u…