Sementa Rajhard pogodila sa zvukom „Sirene“

 

Mnogi je poznaju kao prelijepu glumicu, ali i ženu iznimno specifičnog glasa, kao i stila pjevanja. Poznata glumica i glazbenica, Sementa Rajhard već godinama je prisutna na televizijskim ekranima, kazališnim daskama, a ovim svojim drugim singlom i u radijskom eteru.

Oni koji su upoznati sa Sementinim radom i mogućnostima, još više ističu njene pjevačke sposobnosti, a upravo tu svoju stranu, odlučila je na zadovoljstvo svih, ponovno podijeliti sa publikom. 'Sirene' je nova pjesma i video spot, koja će vas ritmom i emocijom odmah osvojiti, a kojom je Sementa ujedno započela i suradnju s diskografskom kućom Hit Records, pridruživši se našoj brojnoj glazbenoj obitelji.

Ideja i želja autora, točnije autorice Andree Čubrić, ali i same Semente, bila je probuditi osjećaje u svima nama, koji smo na neki način ostali bez nekoga, a ti su se osjećaji s vremenom, možda izgubili ili izbljedili.
 'Sirene nam upućuju na nešto što želimo istaknuti, upozoriti na nešto, opisati kako se osjećamo kada ih čujemo i reći nama posebnoj osobi. Aranžman je pop, iako sam se vokalno približila soul žanru, što će u budućim pjesmama izazvati emocije sa miješanjem soul i sevdah žanra.', istaknula je Sementa.

Kako smo spomenuli, iza 'Sirena' autorski u djelu glazbe, teksta i produkcije, stoji još jedno poznato žensko ime, Andrea Čubrić, dok je za aranžman bio zadužen Mario Luketa. Pjesma ima i svoje video izdanje, za koje je redateljski zaslužan Dario Lepoglavec, koji je kako sama Sementa ističe njezinu ideju i viziju, iznio baš onako kako je i željela.

'Spot sam doslovno sanjala i baš sam htjela da bude ovakav, bazeni, red carpet haljine. Nešto što zapravo nije spojivo, kako ja to volim, a Dario je napravio savršeni spot. Vjerujem, kako će se mnogi ljudi naći u ovom spoju teksta, glazbe i spota.'

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.