Showgirl postala mama

Nakon dužeg vremenskog razdoblja showgirl Maja Šuput na radost svoje mnogobrojne publike objavljuje novi singl i spot zanimljivog naslova "Dođi mami". U ovoj pjesmi Maji je gost Natko Smoljan Nace, koautor glazbe, teksta i aranžmana i potpisnik Majinih prethodnih hitova "Lopove" i "Ne lomi mi srce". Uz Natka koautor ove pjesme je i Bojan Šalamon Shalla, a Toni Ćosić potpisuje se kao koautor aranžmana.
"Ova pjesma čeka posljednjih 6 mjeseci svoj izlazak i konačno je došao taj trenutak. Nedostatak vremena, slomljena noga, niz nepredviđenih okolnosti bili su prepreka između pjesme i etera. I sada je napokon spremna za javnost i ne mogu biti sretnija. Ritam je zarazan, a tekst pogodan za današnje izlaske. Natko je super cool dečko i mislim da je pjesmi donio trendi furku. Već vidim kako cure vani pjevaju dečkima: 'Dođi mamiiii, dođi da me tvoja ljubav grije'. Pritom, jasno je da ovo nije pjesma o mami i djetetu. Ostalo vama na maštu", poručuje Maja.
Natko Smoljan Nace svoje glazbene početke napravio je s grupom Connect, a nastavio s najvećim imenima glazbene scene pa je suradnja s, kako Natko kaže, 
"mamom svih mama, mamom estrade, mamom Majom" bio logičan slijed.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.