Uskoro stiže "Nocturno", novi album Crvene jabuke

Crvena jabuka, jedan od najdugovječnijih i diskografski najaktivnijih pop rock bendova u regiji, uskoro objavljuje novi studijski album "Nocturno". Njeni članovi nedavno su se vratili s uspješne australske turneje, a u zadnjih godinu dana ovaj bend obišao je čak tri kontinenta: Europu, Australiju i Sjevernu Ameriku. Rasprodani koncerti i oduševljena publika najbolji su vjetar u leđa grupi kojoj ni tisuće prijeđenih kilometara nisu bili prepreka za ulazak u studio i snimanje novih pjesama. 

Nošeni pozitivnom energijom snimili su čak petnaest novih pjesama koje će se naći na njihovom novom studijskom albumu, a naslovna pjesma "Nocturno" s kojom počinje i završava novi album, snimljena je u dvije verzije, akustičnoj i električnoj. Najavljen hitovima "Čuj to" i aktualnim "Berlin", Crvena jabuka oduševit će vas sjajnim tekstovima i glazbom iza koje stoji odlična ekipa glazbenika: Mirko Šenkovski Geronimo, autor glazbe i teksta u većini pjesama, Dragomir Herendić, Samir Ćeramida, Ismar Porić, Laris Pašalić, Zvjezdan Marjanović te Dražen Žerić Žera, koautor na aranžmanima svih pjesama te koproducent albuma. 

Album "Nocturno" je dvadeseti album koji uz vrhunsku produkciju nudi moderan zvuk Crvene jabuke i čvrste gitarske rifove začinjene prepoznatljivim Žerinim vokalom. 

Jedno je sigurno, novi album "Nocturno" je onaj koji zove na ples, uz koji ćete pjevati, ljubiti i voljeti, za sve bivše i sadašnje djevojčice i dječake.  

U prodaji ga očekujte već krajem studenog!  

Nocturno
....I dok iz predgrađa
zvižduk ponoći stiže
boje mladosti 
sve su mi bliže i bliže... 

 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.