M. P. Thompson pjesmom „Sine moj“ najavio live CD i Blu-Ray izdanje s nezaboravnog koncerta u Dugopolju

Najpopularniji i najpoznatiji hrvatski glazbenik, Marko Perković Thompson, predstavlja live verziju hita "Sine moj" sa spektakularnog koncerta održanog u Dugopolju. 

Jedan od najemotovnijih trenutaka koncerta bila je izvedba pjesme "Sine moj" koju je zajedno s više od 40 tisuća ljudi otpjevao za svog sina, a sve je zabilježeno kamerama u produkciji Croatia Recordsa. 

Pjesma "Sine moj" u originalnoj izvedbi nalazi se na Thompsonovom albumu "Bilo jednom u Hrvatskoj" koji je povodom izlaska 2006. godine bio najprodavaniji album u jednoj večeri. Aranžman za live verziju pjesme i tekst potpisuje Marko Perković Thompson, a na glazbi je radio s Antom Pupačićem. Zahvaljujući Marku Zeljkoviću Zelji koji je odradio režiju i montažu videa emocija se vidi u svakom kadru.

Koncert na stadionu Hrvatski vitezovi u Dugopolju zauvijek će pamtiti svi koji su svjedočili ovom spektaklu, a za one koji su ostali bez karte, uskoro slijedi live audio i video izdanje ovog spektakularnog koncerta!

Bit će to još jedno izdanje koje će upotpuniti i ovako bogatu diskografiju glazbenika čiji se album dugo čeka, a koliko je voljen potvrđuje i njegov zadnji singl u suradnji s Hrvatskim Ružama "Ako ne znaš šta je bilo". Pjesma je u  kratkom roku postala veliki hit, na Youtubeu je poslušana više od četiri milijuna puta, a prije nekoliko dana osvojila je i nagradu Cesarica za Hit kolovoza. 

Svih ovih godina Thompson je ostao dosljedan vrijednostima koje njeguje od samih početaka karijere, a koliko ga publika voli i cijeni potvrđuju i nedavno održani koncerti u Imotskom i Dugopolju. 

Foto: Boško Ćosić

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.