Divlje jagode predstavljaju novi album „Prati moje stare tragove“

"Prati moje stare tragove" je trinaesti studijski album legendarne grupe Divlje jagode. Ovaj album je sve ono što su fanovi očekivali i još više, posebno oni koji preferiraju hard & heavy zvuk po kojem je bend poznat.

Album sadrži deset potpuno novih pjesama, među kojima je i obrada pjesme "Da li si ikad mene voljela" s albuma "Labude kad rata ne bude" iz 1994. godine. Ova verzija donosi novi sjaj starom hitu, osvježavajući ga za novu generaciju slušatelja. Kao i na prethodnom albumu, vokale su izveli Toni Janković i Livio Berak, pokazujući kako dva potpuno različita vokalna stila mogu savršeno funkcionirati zajedno.

"Za bendove koji traju dugi niz godina, a Jagode su svakako jedan od takvih, važno je po svim parametrima biti 'catch up in time' i pratiti što se događa u svijetu. Ako tako promatramo, 'Prati moje stare tragove' donosi svježi, slatki sočni zvuk Jagoda, ali za 2024. godinu", izjavio je Zele.

Ovaj album nudi bogatstvo energičnih melodija, moćnih riffova i kvalitetnih tekstova koji će sigurno rezonirati s publikom. Svaka pjesma je pažljivo komponirana i producirana tako da odražava esenciju benda, a istovremeno unosi novi i moderni zvuk. Album "Prati moje stare tragove" je zasigurno glazbeno djelo koje će zadovoljiti dugogodišnje fanove benda, ali i privući nove slušatelje svojim modernim pristupom i bezvremenskim zvukom.

Novi singl "Davno ljeto ’89" je službeno predstavljen zajedno sa spotom koji je premijerno prikazan na CMC televiziji. Ovu pjesmu autorski potpisuje Zele Lipovača, dok je za miks i mastering zaslužan Švigi. Režiju i montažu spota potpisuje Pukovnik Dabrov, koji je uspio uhvatiti atmosferu pjesme i prenijeti je kroz vizualni spektakl. 

Album "Prati moje stare tragove" od danas možete pronaći u prodaji po cijeni od 12  eura na svim prodajnim mjestima Croatia Records te na webshopu.

Foto: Igor Kelčec

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.