Lucija Marcelić & Pink Noise predstavljaju singl „Odlazim“

U nastavku suradnje s Nenom Belanom zadarska grupa Pink Noise donosi ljetni singl koji osvaja na prvo slušanje "Odlazim" je pjesma koja je Luciji Marcelić & Pink Noiseu posebno draga i važna. Kako kažu, stvarali su je zajedno, a od prvog slova do posljednjeg tona stoje iza nje. "Ideju je donio Zafra, a moj tata i ja smo sljedećeg dana napisali tekst koji je odmah osvojio bend", poručila je Lucija i dodala, "rad na aranžmanu je krenuo u našem studiu 'Z' u Zadru, a nastavio se u studio 'Garaža' u Rijeci gdje je dovršen uz miks i mastering u rukama Nene Belana koji još uvijek ne spava noćima radi nas." No, slažu se svi, trud se isplatio!

"Moćan komad power popa"
Nova pjesma govori o hrabrosti, o trenutku kada osoba uspije donijeti odluku učiniti ono što je najbolje za nju samu. "Upravo zbog toga je vesela sa tonom sjetnosti, opraštanja s trenucima koje ostavljamo iza sebe, prožeta zahvalnošću na njima, a puna nade za sve što slijedi", dodala je zadarska pjevačica.

"Ovo je moćan komad power popa, s inteligentnim tekstom, bend odlično svira, Lucija je sve uvjerljivija na vokalu, i sretan sam što sam im imao priliku 'dati ruke' u aranžmanu i produkciji. Taj posao bio je čisti užitak", poručio je Neno Belan i dodao, "ovoga puta je riječ o njihovom autorskom prvijencu, što me posebno veseli, jer izuzetno cijenim kantautorstvo (i sam sam taj), i siguran sam da će skupina i dalje nastaviti tim putem".

Spot
Spot za pjesmu "Odlazim" režirala je već dobro uhodana ekipa: Dinko Čvorić - Doringo i njegov suradnik Igor Bogdanović. "Sam proces snimanja je protekao u veselom tonu, spontano i  nadam se da ćemo imati prilike opet svi zajedno surađivati", rekla je Lucija o suradnji na spotu čiji razigrani kadrovi savršeno zaokružuju cijelu ovu glazbenu priču.

Foto:  Dinko Čvorić - Doringo 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.