Zorica Kondža predstavlja pravu glazbenu „Promjenu“

Poznato je da glazbena diva Zorica Kondža nikada ne miruje, pa tako njezina publika ima prilike uživati u nezaboravnim koncertima ili novim pjesmama.

Nije tajna kako su promjene često u životu dobro došle, trebamo ih svakako znati prihvatiti i nositi se sa njima, a upravo o takvoj jednoj situaciji pjeva Zorica u svojoj novoj pjesmi 'Promjena'.

'Autor 'Promjene', moje nove pjesme je Predrag Martinjak, poznatiji kao P'eggy. Moram reći da je ovo naša prva suradnja ikad, i jako sam zadovoljna našim rezultatom. Na pjesmu sam odmah reagirala i zaista je promjena ono što sam zadnje vrijeme radila.

Malo je drugačija, ima jedan ''catch'' u b frazi koji mi se jako svidio. Baš sam jako zadovoljna i ovim putem još jednom zahvaljujem P'eggyju, kojem se ujedno i ispričavam što smo dugo svi čekali da se konačno 'Promjena' i snimi.
No, dogodile su se neke nenadane stvari, pa se cijela ova priča stalno odgađala. Uz mnogo koncerata i obveza, ipak smo na kraju uspjeli završiti naš posao i snimiti pjesmu. Moram isto tako reći da sam jako zadovoljna P'eggyjevim tekstom i aranžmanom, a nekako mislim da najbolje ispadne upravo onda kada čovjek koji je napisao pjesmu, sve što je zamislio je i u stanju sam napraviti.', istaknula je Zorica

Do sada smo imali prilike uživati u singlovima kao što su 'Nemirno srce', duetu sa Jacquesom Houdekom 'Jubavi svitlo' , ali i legendarnim dečkima iz Rišpeta u pjesmi 'Pružimo nam šansu' , a sada slušamo Zoricu u jedno potpuno novom izdanju, kako glazbenom, tako i vizualnom.

I upravo, snimanje video spota bio je logičan potez. Što nam je o samome spotu rekla Zorica, otkrivamo u nastavku,

'Snimljen je i spot i to na lokaciji Splita, a na kojem su radili Toni Banov i Augustin Tino Bilandžić. I tu smo malo kasnili, ali je na kraju sve ispalo dobro. Sada konačno mogu reći da imamo gotovu i pjesmu i spot, te se toplo nadam da će se svidjeti slušateljima, a pogotovo mojoj publici koja vjerno prati sav moj rad.
Osobno mi se jako dopala pjesma, osim što je odlična za svirke uživo, sam njezin tekst onako malo povezan je i s mojim životom. Za kraj bih još samo još jednom zahvalila svima na trudu i angažmanu, kao i mojoj diskografskoj kući Hit Records koja mi je tu kao podrška i prati me od samog početka.'

Na samome kraju vjerujemo kako je naša velika glazbena diva Zorica Kondža i ovoga puta uspjela u svemu onome što je naumila kada su u pitanju nova pjesma i spot, a svojoj publici svakako je donijela jedan veliki glazbeni val osvježenja i zato uživajmo svi skupa slušajući i gledajući

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.