Nakon velikog uspjeha na Dori Vinko predstavlja novu pjesmu „Thought“

Na ovogodišnjoj Dori Vinko je zabljesnuo izvedbom pjesme 'Lying Eyes' osvojivši visoko drugo mjesto te srca žirija i publike. No, njegova glazbena avantura tek počinje jer nakon uspjeha s 'Lying Eyes' Vinko objavljuje svoj najnoviji singl- 'Thought'. Ova pjesma nije samo glazbeni iskorak za Vinka već i osobno putovanje koje je otkrilo njegovu umjetničku autentičnost.

'Thought' nije samo pjesma već Vinkovo otvoreno priznanje vlastitih mana i unutarnjih borbi. Vinko otkriva da mu je pisanje ove pjesme pomoglo u pronalaženju smjera u kojem želi ići. "Tekstualno sam išao prema osobnom priznavanju mana u pojedinim trenutcima, jer ako ne dođe do spoznaje, te mane postanu jako teški okovi. Bez obzira koliko ljubav bila jaka", objašnjava Vinko.

Unatoč dubokim temama koje obrađuje u pjesmi, Vinko ističe da s melodijom želi prenijeti optimizam i nadu slušateljima: "S melodijom sam ipak htio reći da je sve dobro, dok je pjevam, osjetim samo optimizam. Nadam se da će tako biti i slušatelju".

Vinko također ističe važnost suradnje i podrške koju je dobio od svojih glazbenih kolega. Petra Šošić, koja je već surađivala s Vinkom na ovogodišnjoj Dori, novoj pjesmi je dala posebnu dimenziju svojim virtuoznim sviranjem klavira. "Iznenadim se uvijek koliko me lako osvoji sa sviranjem i idejama. Nastavljamo uspješnu suradnju poslije Dore. :)" naglašava Vinko.

Mile Nikše donio je svoj pečat pjesmi s idejom za bubanj koja je osvježila i oživjela njezinu ritmičku strukturu. "Do tog trenutka pjesma je samu sebe kočila," priznaje Vinko. Silvije Nuić, virtuoz na gitari, također je doprinio sjajnim tonovima i kreativnim idejama, dodajući još više dubine pjesmi. "Pored toga što je super kao lik, i odsvirani tonovi su mu isto takvi", komentira Vinko.

Na kraju, Vinko se zahvaljuje i Skansiju, koji je od samog početka sudjelovao u stvaranju pjesme, pružajući savjete i ideje koje su konačno rezultirale u onome što sada publika može čuti.

Glazbu i tekst pjesme potpisuje Vinko, a zajedno s njim na aranžmanu su radili Petra Šošić, Mile Nikše, Silvije Nuić i Srđan Sekulović Skansi. Spot za pjesmu snimila je i režirala Mare Milin.

S novim singlom 'Thought', Vinko nastavlja osvajati srca svoje publike, dok istovremeno otkriva nove slojeve svoje umjetnosti i autentičnosti. Ova pjesma nije samo dokaz Vinkovog autorskog talenta i vokalne interpretacije, pjesma zadire u dublje slojeve osobnosti i dozvoljava publici upoznati Vinka na nekim drugim razinama koje su do sad bile sve samo ne otvorene za javnost.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.