Zagrijavanje za spektakl u Areni Zagreb: Sanja, Marinko i Zec časte live izvedbom bezvremenskog hita „Za dobra stara vremena“

Pripreme za veliko slavlje 55 godina grupe Novi fosili u zagrebačkoj Areni 9. studenog ove godine u punom su zamahu, a uoči tog spektakla Sanja, Marinko i Zec časte svoju dragu publiku live verzijom bezvremenskog hita "Za dobra stara vremena"!

Izvedba je snimljena na također, po mnogo toga posebnom koncertu -  Sanja, Marinko i Zec - Priča o 50 godina grupe Novi Fosili koji je održan 2019. godine u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog. Sanja, Marinko i Zec  tada su održali čak dva sjajna rasprodana koncerta, a kao uspomena ostaju snimke u kojima će uživati svi ljubitelji glazbe Novih fosila.

Glazba Novih fosila već 55 godina širi ‘dobre vibracije’ te su njihove pjesme poput  "Da te ne volim", "Reci mi tiho", "Saša", "Šuti moj dječače plavi", "Sanja", "Košulja plava" i brojne druge postale hitovi za sva vremena. Danas, 55 godina nakon pokretanja benda Sanja, Marinko i Zec žele generacijama koje dolaze prenijeti svoju ostavštinu, pa pozivaju sve da im se pridruže u zarebačkoj Areni  na slavlju glazbe, ljubavi, prijateljstva i uspomena.

 "Presretni smo što možemo pozvati publiku na naš slavljenički koncert i to baš u zagrebačku Arenu! Pripremamo vam brojna iznenađenja, goste i prije svega odličan provod! Pridružite nam se i proslavite s nama ovih prekrasnih 55 godina Jedva čekamo i vidimo se 9.11. u Areni!", poručila je Sanja Doležal.

U ovu unikatnu priču uključio se i GK Dinamo kojeg uz grupu Novi fosili u vječnoj zagrebačkoj priči simbolički veže 'jedna košulja plava', a medijski sponzor koncerta je Večernji List.
 
Ulaznice su dostupne online na Entrio.hr i na svim ovlaštenim Entrio prodajnim mjestima.  Djeca do 6 godina starosti ne plaćaju ulaznicu za sektor TRIBINA, VIP Loža i VIP Salon, no obvezna su biti u pratnji roditelja i sjediti roditelju u krilu. Djeca do 12 godina starosti ne plaćaju ulaznicu za sektor PARTER i VIP Stol L+D no obvezna su biti u pratnji roditelja koji ima važeću ulaznicu za označeni sektor.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.