„Died“ je novi singl s hvaljenog debitantskog albuma benda Jelusick

"Died" je novi singl i spot benda Jelusick s njihovog hvaljenog debitantskog albuma "Follow the Blind Man".
" 'Died' je pjesma koju smo Keller i ja zajedno složili jos prije par godina. Tematski je vezana za davanje zadnje šanse nečemu u životu prije odluke da se od svega kompletno odustane. Spot je nastao slučajno bez da smo znali da će uopće biti snimljen tijekom našeg koncerta u Švicarskoj.", o pjesmi je ispričao frontman benda Dino Jelusić.

Spot za pjesmu "Died" obradovao je njihove brojne obožavatelje jer se od izlaska albuma upravo ta pjesma iskristalizirala kao ' fan favorite', a sniman je s dvije kamere od strane Švicarskog foto/video studija "Musik clip" koji su iz tog materijala uz korištenje animacije složili ovaj spot.

Za bend Jelusick, predvođen multiinstrumentalistom, jednim od najboljih domaćih vokala i akutalnim mentorom showa The Voice, Dinom Jelusićem, 2023. godina bila je iznimno je uzbudljiva. Nakon objave debitantskog albuma, koji diljem Hrvatske i svijeta skuplja odlične kritike, održali su niz rasprodanih koncerata, a nominirani su i u kategoriji najboljeg izvođača rock glazbe nezavisne glazbene novinarske nagrade Rock&Off. U 2024. godini nastavljaju raditi punom parom i njihovu publiku očekuju brojni koncerti i nove pjesme.

Foto: Josip Marković

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.