Leo Rumora novim singlom donosi ljubav „Svaki novi dan“

Leo Rumora je umjetnik koji ne izbacuje stvari kao na traci, ali kad izbaci novu pjesmu onda ima glazbenu prepoznatljivost i zavodljivu ljepotu. Vjerojatno mnogi ne znaju kako je Leo prije bubnjarskog statusa kod Fiumensa bio vokal jednog od najboljih pop bendova, riječkih Ogledala. Svojim prepoznatljivim glasom, kombinacijom tenora i baritona opet briljira u novoj pjesmi 'Svaki novi dan'. Kao nepopravljiv romantik i ljubitelj glazbe osamdesetih godina, ne treba čuditi stilski izbor okrenut nekim emotivnijim vremenima.

Tekst pjesme potpisuje cijenjeni tekstopisac Dinko Fazinić, a za glazbu je zaslužan talentirani kantautor s Korčule - Bruno Filipović. 

''Kad mi je Dinko poslao probni snimak nove pjesme koju je radio sa Brunom Filipovićem odmah sam osjetio glazbeno uzbuđenje. Čuo sam puno toga lijepog i shvatio da je baš po mom guštu. Bruno je napravio prelijepu melodiju, Alen Širola odsvirao skoro sve istrumente i napravio sjajan aranžman, a naknadno se pridružio i Vedran Križan klavijaturskim šarmantnim minijaturama, da bi na samom kraju producentsku glazuru dobila pod palicom Nene Belana. Nastajanje ove pjesme bila je ogromna privilegija i užitak.'' – rekao je Leo.

'Lea Rumoru poznajem desetljećima i smatram ga odličnim pjevačem posebnog šarma. Imali smo obostranu želju napraviti neku pjesmu i eto, nakon prethodne 'Kad se ljubav ušulja', na red je došla i druga zajednička pjesma, 'Svaki novi dan'. Pjesma je optimistična, govori o dvoje ljudi među kojima postoji određena kemija i nadi da će postojeće stanje prerasti „u vjetar koji će napuniti ljubavna jedra''.- rekao je autor teksta, Dinko Fazinić.

Mislim da ne treba trošiti previše  riječi, najbolje je poslušati i prepustiti se rasnoj pop skladbi za koju se nadamo  kako će pridobiti mnoge slušatelje.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.