Cecilija pomiče granice modernom pop baladom „Lažu te“

Popularna pjevačica Cecilija svojim novim singlom "Lažu te" i značajnom promjenom zvuka,  brojnoj vjernoj publici i slušateljima na radio postajama priređuje novogodišnje iznenađenje. Moglo bi se reći da u 2024. godinu ulazi sasvim nova, moderna i drugačija Cecilija.

Nakon iznimnog uspjeha kojeg je postigla s pjesmom "Živi, samo živi" s kojom je zasjala na CMC festivalu i ušla u sam vrh službene top liste HR TOP 40, Cecilija se ovaj put predstavlja s modernom pop baladom.

Radi se o pjesmi duboke emocije i zaraznog refrena,  obogaćenoj neznatnom primjesom hrvatskog etno zvuka. Kombinirajući moderan pop zvuk s prizvukom tradicijskih melodijskih linija, Cecilija na neki način pomiče granice i na domaću glazbenu scenu donosi novi zvuk i pravo osvježenje. Njena snažna i emotivna izvedba u kombinaciji s modernom pop produkcijom rezultirala je odobravanjem i pozitivnim reakcijama kod svih koji su ju do sada čuli.

Autori glazbe i teksta su Ivan i Miroslav Zečić (Hit Factory) dok je za aranžman i vrhunsku glazbenu produkciju zaslužan Ivan Zečić. 

"Jako me raduje što Vam mogu predstaviti nešto novo i totalno drugačije, što će vjerujem za mnoge biti pravo iznenađenje. Autorsko producentski tim Hit Factory skrojio je za mene snažnu i emotivnu pop baladu 'Lažu te' koja ima 'ono nešto' posebno. To je sasvim novi pristup i mogu reći moj novi glazbeni pravac u kojem dominira moderna glazbena produkcija obogaćena blagom primjesom etno zvuka. Kombinirajući moderni pop s blagim etno prizvukom napravili smo zanimljiv spoj koji će vjerujem naići na odličan prijem kod moje vjerne publike i slušatelja na radio postajama." - rekla nam je Cecilija.  

Protekla godina za Ceciliju je bila izuzetno zahtjevna i naporna te obilježena brojnim i kao uvijek odlično posjećenim nastupima, što će se sigurno nastaviti i ove godine. Za pjesmu 'Lažu te' Cecilija uskoro snima videospot kojim će pjesmu približiti još širem auditoriju i mlađoj publici koja glazbu prati uglavnom putem interneta.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.