Rade Šerbedžija obradio pjesmu „Sa tvojih usana“ Crvene jabuke

Rade Šerbedžija obradio je jednu od najljepših ljubavnih balada Crvene jabuke "Sa tvojih usana". Pjesma stara 37 godina dobila je novo ruho na kojem su sudjelovali koautor pjesme i suosnivač Crvene jabuke Zlatko Arslanagić i gitarista Zoran Šerbedžija, a video produkciju potpisuje Danilo Šerbedžija. 

Pjesma "Sa tvojih usana / Nek' te on ljubi (kad ne mogu ja)" izašla je 1986. godine kao prva singl ploča sarajevske grupe. Objavila ga je izdavačka kuća Jugoton u okviru promocije njihovog debitantskog albuma. Autori obje pjesme su Dražen Ričl i Zlatko Arslanagić. U tekstu pjesme je korišten i dio stiha iz sevdalinke "Kraj tanahna šadrvana": "Još pamtim legende starih plemena što za ljubav glavu gube i umiru kada ljube". 

Rade Šerbedžija nedavno je održao i veliki koncert u Lisinskom gdje je publiku oduševio vrhunskim glazbenim, interpretacijskim, ali i glumačkim izvedbama. Uz Zapadni kolodvor koji ga vjerno prati već godinama, publika je doživjela bacanje sakoa, razbijanje čaše, sjajne goste te brojne Šerbedžijine izlete u gledalište. 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.