Pueblo Ruiz ima novi singl „Pusta tlapnja“

Stigla je i peta pjesma Puebla Ruiza. Nekadašnji član Postolar Trippera ganja ‘’takozvanu samostalnu karijeru’’ u kojoj mu se u stvaralaštvu slučajno ili namjerno pridužuju supruga i sin, s kojim je napisao i uglazbio ‘Padeži’, dok je supruga osmislila refren u pjesmi ‘Uglavnom’, tijekom ispijanja sokića pod vedrim nebom. Ovog puta mu se u stvaralaštvu pridružio kralj Solomon, kaže Pueblo o novom singlu ‘Pusta tlapnja’. 

‘’Najviše me veseli ako pjesma uredno zazvuči na uređajima gdje se sluša. Da ništa ne dumi, da ništa ne ferca, da je tehnički sve fer i korektno. Bonus je ako se slušatelju svidi pjesma kao pjesma. Bubanj na ovoj pjesmi je lijeva crocs šlapa i desno bedro. Tekst pjesme uzet je iz knjige Propovjednik, kralja Solomona koja se nalazi u Starom Zavjetu. To sam prije nekoliko godina posložio, ali tek sad realizirao kao pjesmu. Nekako je ispalo prigodno obzirom na zadane belosvecke okolnosti kojima smo izloženi.'', izjavio je Ruiz. 

Glazbu potpisuje Pave Ruić, a snimanje, mix i mastering TiP Studio (Banj, Otok Pašman). Snimanje i montažu videa potpisuje Paul R. Bear.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.