Ivan Sever predstavlja poseban novi singl „Tvoje misli“

Pjesma je nastala prije pola godine, a inspirirana je dokumentarcem o legendarnim Abbey Road Studios i glazbenim izričajem sjajnog benda Coldplay. 

Posebno dobar singl "Tvoje misli" govori o velikoj ljubavi koja pokušava opstati unatoč brojnim problemima, a poruka je jasna - uvijek postoji šansa da se isprave stvari koje nas udaljavaju od voljenih osoba. Autori teksta i glazbe su Ivan Sever i Antonio Perina, a autor aranžmana i producent pjesme je Antonio Perina. Mastering pjesme dovršen je u SAD-u, u jednom od najmodernijih glazbenih studija.

Sever je pjevačku karijeru započeo na Rock akademiji gdje je pronašao jedinstveni stil koji nam svakim singlom sve dojmljivije prezentira, a singl "Tvoje misli" najavljuje i album koji će uskoro objaviti za Croatia Records i koncertno predstaviti početkom sljedeće godine. Objavi albuma prethodit će singl kojim će Ivan počastiti publiku za Valentinovo, ponovno inspiriran vječnom temom - ljubavlju.

"Glazbom se bavim zbog ovakvih trenutaka, nadam se da će se slušateljima svidjeti ono što čuju u novoj pjesmi", rekao je Ivan Sever u najavi nove pjesme.

Spot za pjesmu snimljen je uz nabujalu rijeku Savu u one-take stilu što je rijetkost za našu scenu, a fokus takvog spota je u potpunosti na Severu koji je zarobljen u svojim mislima. Sever je prošlim singlovima "Mir", "Kao da te imam", "Dao sam ti sve", "Pusti me da sanjam" i "Nevjera" već stekao naklonost brojnih radijskih urednika koji ga se sjećaju još iz showa The Voice, a ovom će pjesmom nesumnjivo opravdati povjerenje.

Samozatajni mladić kroz glazbu dijeli svoje osjećaje i suprotstavlja se problemima, a osim fantastičnih pjesama i nastupa na regionalnim festivalima, Sever se može pohvaliti i dugogodišnjim radom na amaterskoj glazbenoj sceni kroz brojne projekte i humanitarne događaje. 

"Većinom ne želim nikoga tlačiti sa stvarima iz svog života jer mislim da ih mogu riješiti sve sâm, ali kad se otvorim prema nekome, najčešće je to kroz pjesmu", zaključio je perspektivni glazbenik. 

Foto: Vigor Klaić

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.