Romantični blues Natali Dizdar u kišnoj zagrebačkoj noći

Novi album Natali Dizdar, "Blues po kišnim plažama", sinoć je oduševio prepun Klub kazališta Komedija gdje su njezini najveći obožavatelji uživali u live izvedbi tek objavljenih pjesama. Večer je započela projekcijom spota Natalina novog singla "Krug" koji je majstorski snimio redatelj Benjamin Strike.
Bio je to savršen uvod u magičnu večer i šetnju novim albumom koji je prije desetak dana ugledao svjetlo dana. U izvedbi novih pjesama bendu se pridružio i Vladimir Mirčeta, Natalin nekadašnji gitarist i koautor pjesama s novog albuma.

Počastila je Natali publiku i hitovima iz projekta Beti, kao i pjesmama "Ocean" i "Zadnji dan ljeta" s kojim je posljednjih mjeseci osvojila radijski eter. Uslijedili su biseri iz njezine dugogodišnje karijere Arsenova "Zamijenit ću te gorim", Rundekova " Mjesecu je dosadno" i Šaranov "Grijeh". Naravno, publiku je digla na noge i rasplesala svojim hitom i prvom pjesmom "Ne daj" gdje je publika odradila vokalni dio i nagradila ju ovacijama.

Kako se za ovaj rasprodani koncert tražila ulaznica više, Natali je na kraju večeri zahvalila svima na velikoj podršci i pozvala sve na njezino veliko slavlje ljubavi - koncert za Valentinovo 13.veljače u zagrebačkom klubu Peti kupe. Dan iza toga, baš na Valentinovo Natali će nastupiti u Kulturnom domu na Sušaku u Rijeci. Dalmatinska publika vidjet će ju ranije, 22. i 23. prosinca stiže u Split i Dubrovnik u tamošnje klubove Otium i Dubina. 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.