„Bezobrazno lijepa“ - Novi singl Denykenovog pop projekta Beara

” Sa zadovoljstvom predstavljam drugi singl mog glazbenog pop projekta BEARA. Nakon “Bolje sama”, singla objavljenog u lipnju ove godine, ovo je drugi singl sa albuma “Eclectic” kojim obilježavam 35 godine karijere. Album će biti objavljen u studenom iduće godine. Pjesma “Bezobrazno lijepa” priča je o ženama koje su lijepe u svojoj životnoj borbi bez obzira na dob i socijalni status. Zahvaljujem AKC Medika i svim autorima graffita na dozvoli za snimanje glazbenog spota.”
 
Glazbeni producent Denis Mujadžić Denyken, sljedeće godine obilježava 35 godina karijere, a obljetnicu će obilježiti autorskim albumom svog pop projekta Beara pod nazivom “Eclectic”, sa kojega smo već imali prilike čuti pjesmu “Bolje sama”. Sada je pred nama drugi singl “Bezobrazno lijepa”.

Susret Denykena i Vane Beare, mlade vokalne solistice, bio je, prema Denykenovim riječima, ključan za realizaciju ovoga projekta, a Vanino prezime, zvučno i kozmopolitsko, postalo je naziv cijelog projekta.
 
O novom singlu Vana kaže: “Ova pjesma priča o svim ženama koje se bore, u toj borbi se ne osjećaju prekrasno, a zapravo to itekako jesu!”

BEARA - "Bezobrazno lijepa"

Autor glazbe: Denis Mujadžić Denyken / Irena Kljajić
Autor teksta: Irena Kljajić
Aranžman, snimka, miks, produkcija & mastering: Denis Mujadžić Denyken

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.