Novi album Mije Dimšić „Monologue“ dostupan za pre-save na streaming platformama

Jedna od najpopularnijih mladih kantautorica, Mia Dimšić, predstavlja novi album koji će svjetlo dana ugledati pravo na Mijin rođendan, u utorak 7. studenog. "Monologue" donosi talentiranu pjevačicu i kantautoricu u novom svjetlu, s pjesmama na engleskom jeziku, iza kojih stoji uigrani autorski tim, koji uz Miju čine Damir Bačić i Vjekoslav Dimter.

"'Monologue' je moj prvi album na engleskom i ostvarenje velikog sna. Sve pjesme na njemu nastale su u posljednje dvije godine, ali u mojoj mašti on postoji puno puno duže. 'Monologue' je ime dobio po svojoj prvoj i zadnjoj pjesmi, ali i ideji da je svaka pjesma koju napišem djelić mog neprestanog unutarnjeg monologa. On je ponekad tužan i destruktivan, ponekad euforičan i naivan, ponekad nešto sasvim stoto, ali na kraju dana, samo mi je važno da je iskren. Nadam se da će to osjetiti i slušatelji." - navodi Mia o albumu.

"Monologue" je sada dostupan za pre-save na streaming platformama, a neke od novih pjesmama u live izdanju mogu se čuti već u nedjelju, 26. studenog, u Lisinskom.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.