„Tebi pripadam“ novi je singl talentirane Nikoline Tomić

Pjesma "Tebi pripadam" novi je singl i videospot glazbenice Nikoline Tomić. Mladoj talentiranoj kantautorici ovo je treći singl kojem su prethodile pjesme "Misao na mene" i "Sami". Treći spot "Tebi pripadam", Nikolina je snimila u Parizu u režiji Davorina Krešića i Saula Tikvića.

"Kako pjesma 'Tebi pripadam' nije klasična ljubavna balada trebali smo spot koji će biti dinamičan, koji će prikazati poruku pjesme, odnosno zaigranost i radost ljubavi i života. Odmah sam pomislila na Pariz jer sam poput mnogih oduševljena tim gradom. Isto tako nisam htjela klasičnu ljubavu priču jer je Pariz za mene puno više od grada ljubavi. Pun je života i ljudi koji su inspirativni, oduševljaju i ostavljaju bez daha. Kroz prve dvije pjesme mogao se steći dojam da sam jako ozbiljna osoba, i jesam kad je u pitanju posao, no zapravo sam jako vesela i opuštena što sam htjela pokazati u ovom spotu. Ekipa s kojom surađujem je ponovo odradila odličan posao i volim s njima surađivati. Što se tiče videa, Davorin i Saul su sve moje ideje vrhunski prikazali i režirali", rekla je Nikolina.

Glazbom i svojom interpretacijom vrlo je brzo osvojila simpatije publike, a nakon čvrste odluke da svoje pjesme prezentira javnosti, Nikolina je nezaustavljivo krenula u snimanje pjesama kojih se u zadnjih nekoliko godina poprilično skupilo.

Pozitivne kritike su joj dale potreban vjetar u leđa, a suradnju će i dalje nastaviti s rock’n’roll grupom Echoes koji potpisuju aranžmane dosadašnjih pjesama i s producentom Antom Akrapom.

Foto: Davorin Krešić

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.