Storm predstavlja svoj singl „Maria sam te zvao“

Novi eklektični dvojac jednostavnog imena Storm, kojeg čine Alen Vlahović i Antonio Kokot, objavio je svoj prvi singl "Maria sam te zvao". 

Pjesma je to za koju tekst potpisuje tvorac i autor mnogobrojnih modernih hitova, Fayo. Glazba i aranžman djelo su Siniše Reljića Simbe. "Maria sam te zvao" pjesma je sa elementima popa i reggaetona te je zaista pravo osvježenje na domaćoj sceni. Za pjesmu je snimljen i odličan videospot kojeg potpisuje TDKM.

Izvršni producent Fayo ukratko je predstavio pjesmu i novi glazbeni duo:
"Storm je nastao jer sam razmišljao kako nam na sceni  zbilja nedostaje novih bendova, projekata i mladih izvođača, nedostaje malo bržeg ritma i potentnijih pjesama, jer mi se čini kako mlade generacije kod nas isključivo pjevaju vrlo slične balade. Zato je Storm osvježenje. To je moderan duo koji već radi nastupe po Hrvatskoj. Antonio je DJ, a Alen je zaduzen za pjevačke i animatorske (warm up) dionice. Reakcija publike je sjajna. Namjera mi je s njima raditi komercijalnu pop glazbu i profilirati ih kao zabavljače i koncertni duo. Prvi singl je zavodljiva i romantična pjesma 'Maria sam te zvao' i mislim da ima sve karakteristike pjesme koja polako ulazi pod kožu slušateljima. To je tek početak, do kraja ljeta izlazi i drugi singl, a zatim i album."

"Pjesmu posvećujem svim ženama koje se osjećaju zavodljivo i leprsavo jer svaka žena na svoj način ima taj neki X faktor. Maria nije samo Maria. Maria je i Lucija, i Ivana, i Petra, i Lana. Maria je svaka žena koja se prepozna u stihovima 'kao zlato cijela sijaš'… Želja mi je da se probude, da zaplešu, da budu sretne i da takve dolaze na naše nastupe. Mi im garantiramo puno dobre energije, zabave i sate odličnog provoda, a na njima je samo da budu to što jesu - ljepsa polovica ovog svijeta", navodi pjevač ovog dua, Alen Vlahović.

"Čast mi je sudjelovati u velikom projektu (ujedno mom prvom projektu) sa mojim kolegom Alenom. Očekujem da zajedno stvaramo nevjerojatnu glazbu koja će dirnuti srca naše publike. Želim da naša glazba bude autentična, snažna i da prenosi snažne emocije. Nadam se da ćemo kao grupa biti složni i podržavajući te da ćemo raditi zajedno prema zajedničkom cilju. Cilj koji želim ostvariti sa Stormom je ostaviti trag u glazbenom svijetu i stvarati nezaboravne glazbene trenutke. Vjerujem da ćemo uspjeti u tome jer svaki dan živimo glazbu", o prvom singlu Storma govori Antonio Kokot.
 

Alen je odličan novi vokal, Antonio iskusan DJ, zajedno čine novi glabeni dvojac Storm, a njihov prvi singl "Maria sam te zvao" zasigurno će zagrmiti radijskim eterima diljem lijepe naše pa i šire.

 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.