Leona Gradinski predstavlja spot za „Čudo“, pjesmu s kojom se predstavila na Splitskom festivalu

Talentirana mlada glazbenica, Leona Gradinski, objavila je spot za pjesmu "Čudo", koju je prvi puta izvela na završnoj večeri Splitskog festivala, 2. srpnja na punim Prokurativama. 

"Bila mi je nevjerojatna prilika i čast nastupati na Splitskom festivalu. Nisam mogla izabrati bolje mjesto za prvi nastup. Splitske Prokurative naš su Wembley ili Carnegie Hall. Osjećala sam se kao u snu. Pjesma nije uobičajena festivalska, ali je zato predivno napisana i uglazbljena baš za mene", kazala je Leona o svom debitantskom nastupu na splitskom festivalu.

Spot za pjesmu napravila je talentirana ekipa iz studija Lesles, a pjesma "Čudo" nastala je glazbenom suradnjom novog autorskog tandema pod nazivom "Atomike".

"Leonino 'Čudo' je naša prva zajednička pjesma koju potpisujemo pod imenom Atomike. Atomike imaju atomsku energiju koja može donijeti našoj sceni nove valove. Čudesno je da smo se sve tri složile baš u svemu oko ove pjesme. Poštujući Leoninu mladost, talent i glazbene afinitete, nas dvije mogle smo joj  predati samo čudo", navode autorice pjesme Ivana Antolić i Nina Mimica.

Leona stihovima pjesme pomaže spoznati svima koji su potrazi za nečim boljim u životu, da je čudo života zapravo samo istinska i prava ljubav. 

Foto: Nemi Tesla

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.