Iz Rijeke stiže novi duet Sandra Bastiančića i Ane Kabalin „Pored mene“

Nakon uspješnog singla ‘Dan kao san 22’, skinutog s prvog samostalnog albuma "Šlager sezone", Sandro Bastiančić ponovo je ugostio dragu mu kolegicu i sugrađanku, pjevačicu Anu Kabalin. Zajedno su napravili novu pjesmu ‘Pored mene’ kojom je Sandro otvorio novo poglavlje, snimanje novog kantautorskog albuma.

‘Pored mene’ pjesma je u kojoj se u svakom akordu i stihu prepoznaje Sandrov pečat. Njezina melodija izaziva osjećaj topline i radosti, donoseći nam osvježenje i miris ljeta u svakoj noti, i vodi nas vodi na putovanje kroz priču o ljubavi, isprepletenoj s čežnjom za voljenom osobom.

U ovoj pjesmi, Sandro ne samo da prenosi osjećaje snažne ljubavi, već i prikazuje snagu koja nadilazi sve vremenske prepreke i više sile. ‘Pored mene’ tako postaje ne samo izraz ljubavi, već i podsjetnik na to kako je ljubav sposobna premostiti udaljenosti, vrijeme i sve izazove koji se nađu na putu ostvarenja. Svaki stih ove pjesme nosi duboko ukorijenjenu emociju, odajući počast ne samo ljubavi, već i svim čarima života. Sandro je majstor u pisanju pjesama koje osvajaju srca slušatelja, a ‘Pored mene’ još jedan je primjer njegove osobite umjetničke vizije.

Uz Anu Kabalin, u stvaranju pjesme sudjelovali su Sandrovi stalni suradnici, Zvonimir Radišić na gitari i Dino Ivelja na basu, a bubnjeve je za ovu priliku odsvirao Leonard Berisha. Sandrova akustična gitara i usna harmonika neizostavne su i u novoj pjesmi, a također i njegov dugogodišnji prijatelj i suradnik, riječki umjetnik Robert Funčić koji je potpisnik aranžmana i produkcije. Većina snimanja obavila se u njegovom studiju Belveder dok je manji dio snimio Matej Zec u studiju G.I.S., Kastav.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.