Boris Oštrić s Branimirom Bubicom i klapom Sebenico predstavlja novu pjesmu

Boris Oštrić, Branimir Bubica i klapa Sebenico bili su inspirirani bezvremenskim motivima koji kucaju u srcu dalmatinske glazbe koju su obogatili novom pjesmom "Nasuka bi pored tebe tilo".

Dalmacija, more, žena - vječna inspiracija za najveće hitove
Boris Oštrić autor je bezvremenskih dalmatinskih hitova. Među njima se ističu "Ribari" Vinka Coce, trogirskog tenora koji je ostavio neizbrisiv trag u hrvatskoj glazbi, "Kapetane, tribali bi doma" kojom Tomislav Bralić i klapa Intrade završavaju svoje koncerte, "More sinje" u izvedbi Mladena Grdovića... 

Autor dalmatinskog izričaja ponovno je inspiraciju našao u svima dragim motivima i nastala je pjesma "Nasuka bi pored tebe tilo".  "Uvik je tu jubav prema Dalmaciji, moru i ženama", pojasnio je Boris svoje stihove koje je odlučio izvesti s Branimirom Bubicom i klapom Sebenico. "Drago mi je da san s Branimiron Bubicom i klapon Sebenico otpiva ovu moju pismu. Oni su mi baš posebni, drukčiji od ostalih", dodao je Boris.

Odlična suradnja iza odlične pjesme
Branimir Bubica i klapa Sebenico rado su se odazvali ovoj suradnji. "Baš se veselimo izlasku nove pisme", poručio je Branimir i dodao, "iza Borisa je toliko predivnih pisama, poput 'Ribara', 'Lipo je', 'Preškafondo' i brojnih drugih koje su postali evergreeni pa se nadamo da će i ova naša suradnja isto tako biti prepoznata i da će ova pisma ostati u narodu."

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.