The Splitters uoči koncerta objavili dugoočekivano izdanje „Role filmova“

Jedan od najboljih bendova splitskog novog vala, The Splitters, objavili su dugoočekivani studijski album "Role filmova". Album od danas ekskluzivno možete poslušati na svim streaming platformama, a uskoro će se u prodaji naći i fizičko izdanje.

"Role filmova", "Barbara", "Nitko kao mi", samo su neki od poznatih singlova koji su svoje mjesto našli na albumu uz ranije neobjavljene pjesme, a kojima su dodali i tri bonus trake - one kojima su se posljednjih mjeseci predstavili publici na festivalima. Pjesme "Svjetlost" te "Izgubljeni grad" izveli su na ovogodišnjem i prošlogodišnjem Zagrebačkom festivalu, a na albumu se nalazi i "Lost and Found" s kojom su oduševili na Dori, zauzeli visoko četvrto mjesto i pokazali se kao najveće iznenađenje ovogodišnjeg natjecanja za pjesmu Eurovizije.

Album je miksao i masterirao Goran Martinac u Croatia Records Studiju, osim bonus pjesama za koje je zaslužan Marko Mihaljević, te Geoff Pesche koji je odradio mastering za "Lost and Found". Likovno oblikovanje covera, kao i cijelog albuma potpisuje Darko Kujundžić, dok je naslovna fotografija djelo Marite Bulimbašić.

Dva para braće u bendu The Splitters su: Josip Senta (vokal i bas gitara), Petar Senta (gitara, prateći vokal), Marko Komić (solo gitara) i Antonio Komić (bubnjevi).  The Splitters će novi album koncertno predstaviti zagrebačkoj publici u klubu Sax! u subotu, 20. svibnja. Ulaznice za njihov zagrebački koncert možete nabaviti u sustavu Entrio.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.