„Neki to vole vruće“ pripremaju najveći retro tulum u Tvornici kulture

Njihova karijera traje preko 35 godina, a njihove hitove znaju sve generacije - oni su Neki to vole vruće i spremni su da 20. listopada napune zagrebačku Tvornicu kulture. Bit će to prava prilika da se okupi 'jeans generacija i da se napravi pravi tulum s predznakom 80-ih.
"Posebno se veselimo velikom tulumu u Tvornici. Pripremamo vam nekoliko iznenađenja, ali glavni nam je cilj napraviti rođendanski koncert za pamćenje." - rekao je Šomi, jedan od članova popularnog dvojca.

"Teška vremena, prijatelju moj", "Kakva noć", "California, Bojler".. samo su neki od bezvremenskih hitova koje će bend otpjevati u Tvornici. Odlučili su nastupiti u proširenom, raskošnijem izdanju, a tulum za 35. rođendan benda namjeravaju i snimiti i naknadno objaviti.

"Naše pjesma i nakon više od 30 godina publika voli i mislimo da smo im dužni prirediti veliku proslavu i nezaboravan koncert. Velika je privilegija da nas slušaju sve generacije i zato su svi pozvani na ovo slavlje 80-ih" - rekao je Džimi.

Šomi I Džimi, poznati dvojac koji stoji iza imena Neki to vole vruće okupili su odličan bend, vrsne svirače i spremaju za ovu jesen najveći retro tulum koji možete zamisliti.

Ulaznice za koncert su u sustavu Entrio, a više o nastupu pronađite na Facebook eventu.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.