Pavelov „Everest“ posveta je djetinjstvu i splitskoj buri

Grupa Pavel objavila je treći singl s nadolazećeg novog studijskog albuma. Riječ je o pjesmi "Everest" o kojoj je autor Aljoša Šerić rekao:

''"Everest" je pjesma o nekim bezbrižnijim danima, kad su parkovi djelovali kao prašume, a brijegovi kao planine. To je posveta djetinjstvu, splitskoj buri i danima provedenima hvatajući krijesnice u tegle od marmelade, igranju na vatalo, kukalo i trule kobile, danima modrica i krasta na koljenima..."

Autorski potpis novog Pavelovog singla i dalje je onaj Aljoše Šerića. Pjesma je snimana u RSL Studiju u Novom Mestu, a dijelom i u Penthouse studiju u Zagrebu. Produkciju potpisuje Jere Šešelja, dok video spot nosi potpis Radislava Jovanova Gonza. 

Na nadolazećoj dodjeli glazbene nagrade Porin, koja će se održati 28.travnja, Pavel je nominiran u nekoliko kategorija; za Pjesmu godine, Najbolju vokalnu suradnju te Najbolji video spot. Sve te nominacije zaradila je pjesma "Dani koji sjaje", snimljena u suradnji s nekadašnjim  članovima Novih fosila - Sanjom, Marinkom i Zecom.

Bend je i koncertno aktivan pa će prije ljetnih nastupa, 1.7. razveseliti zagrebačku publiku koncertom na krovu MSU-a.

 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.