Gina: „U mojim tajnim notama“ - priče o ljubavi i hrabrosti

“Album označava novi početak i obilježava razdoblje u kojem sam shvatila da je hrabrost da budem ranjiva moja najveća snaga. Da treba pokušati i pogriješiti. I shvatiti kada zapravo nije greška u pitanju, već je ono najbolje što sam mogla dati u tom trenutku. Da stojim iza toga i pokušam se prihvatiti u mijenama koje život svaki dan donosi. U mojim tajnim notama to mogu napraviti potpuno iskreno i slobodno. “ - riječi su to kojima svoj album prvijenac u samostalnoj karijeri opisuje Gina Damjanović. 

Bračanka prepoznatljivih kovrča i još prepoznatljivijeg glasa ovaj album odlučila je izdati baš na svoj 30. rođendan i s tim otvoriti novo životno poglavlje, poglavlje u kojem glazbeno  sazrijeva i zna tko je Gina.
Sve pjesme za album pisali su Marko Bratoš i Gina uz iznimku Josipa Radića koji je napisao glazbu za pjesmu "Mama", a od početka priče vođeni su producentskom rukom Srđana Sekulovića Skansija. Svoj producentski obol na pojedinim pjesmama dao je i Nikša Bratoš, a obojica su sa svojim znanjem, radom i talentom oplemenili viziju ovih mladih autora i dali albumu prepoznatljivi zvuk. 

Ovako zvuči Gina u njenim tajnim notama.
Nije se držala okvira niti očekivanja, igrala se aranžerski, istraživala i raskapala slojeve svoje osobnosti i uz pregršt iskrenosti nije se štedjela “iza ugla ponosa” koji spominje i naslovna pjesma.
“Ovaj album je sve ono o čemu sam sanjala i sve što nisam mogla ni zamisliti. Hvala svima koji su ga stvarali.”
Upoznajmo njene tajne note, upoznajmo Ginu…

Album "U mojim tajnim notama" dostupan je na svim streaming servisima.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.