Riječki bluegrass bend The Romans na novoj pjesmi ugostio Davorina Bogovića i Anu Jakšić

Riječki bluegrass bend The Romans (nekadašnji Sarah & The Romans) s proljećem nam donosi novu toplu i pozitivnu pjesmu ‘Kiša’. Uz The Romanse, 'Kišu' pjevaju legendarni Davorin Bogović te poznato riječko vokalno ime Ana Jakšić. 

Novom pjesmom žele poručiti kako nije sve tako depresivno i melankolično kad kiši, već da i kiša krije svakakve ljepote u sebi. ‘’Većina nas se povlači u zatvorene prostore kad pada kiša, no i tada se može svašta dogoditi. Možemo iskoristiti to vrijeme za korisne stvari te poniknuti u sebe i svoje misli’’ – rekao je Goran Troha za Novi list, te dodaje kako je pjesma plesna i u njihovom prepoznatljivom country stilu.

Poznanstvo Trohe i Bogovića dugo je već četiri desetljeća, a započelo je u vrijeme kad je Troha svirao u Idejnim nemirima pa je dogovor o ovoj suradnji brzo postignut na obostrano zadovoljstvo. ‘’Pjesma mi vokalno odgovara, a i tekst mi se vrlo sviđa. Lagano je, baš onako če-če. Nađem se ja u svemu, bitno da nisu narodnjaci i da nije hip-hop, ha-ha.’’ – ispričao je Bogović u intervjuu za Novi list koji je bio na setu tijekom snimanja spota.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.