Singlom „Kad si već na nogama“ Jurica Pađen i Aerodrom najavili novi studijski album

Nakon što su albumom "Dnevni rituali" potvrdili status regionalnog rock giganta zaradivši sjajne ocjene publike i kritike, Jurica Pađen & Aerodrom okreću se novom studijskom izdanju.

Prvi u nizu najavnih singlova je "Kad si već na nogama", za koji glazbu i tekst potpisuje upravo Jurica Pađen, dok iza aranžmana stoji čitav bend. Vesela, radiofonična pjesma donosi obilje pozitivnih vibracija, a specifični Pađenov kantautorski potpis očituje se i u ovom glazbenom broju. Ulogu supruge u simpatičnom videospotu tumači Lorena Farkač.

Jurica Pađen & Grupa Aerodrom u raznim konstelacijama djeluju gotovo 44 godine, a da su njihovi hitovi zaista bezvremenski dokazuju brojke na digitalnoj platformi Spotify gdje mjesečno broje više od 140 000 slušatelja čime su se pozicionirali u sami vrh top liste domaćih izvođača.

Bez obzira na promjene glazbenih trendova ostali su jedinstveni i prepoznatljivi na regionalnoj glazbenoj sceni, ponajprije zbog originalnog pristupa stvaranju glazbe koji od osnutka ne poznaje kompromise.

Sudeći po abumu "Dnevni rituali", koji je odmah nakon objave okarakteriziran kao jedan od rock albuma godine, glazba ovog benda još uvijek je aktualna i nevjerojatno svježa. Aktualnu postavu Aerodroma predvođenu Juricom Pađenom kao glavnim vokalom i gitaristom čine basist i pjevač Tomislav Šojat, gitarist Ivan Havidić, bubnjar Damir Medić i klavijaturist Igor Matković, dok iza glazbene produkcije stoje Hrvoje Prskalo i Jurica Pađen.

"Kad si već na nogama" sjajna je najava novog studijskog albuma Jurice Pađena i Aerodroma koji publika s nestrpljenjem očekuje, a ova feelgood pjesma bit će sjajna podloga za ljetna okupljanja i druženje pod vedrim nebom.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.