„Moram pivat“ životni je poziv Davora Radolfija i Saše Antića

Davor Radolfi i Saša Antić svoje su dugogodišnje poznanstvo pretvorili u suradnju te zajednički otpjevali pjesmu "Moram pivat". Autorski je potpisuje poznati splitski skladatelj i tekstopisac Jure Stanić koji nas je napustio prije nepune dvije godine. Saša Antić pjesmu je tekstualno obogatio te svojom osebujnom i prepoznatljivom interpretacijom stvorio poseban ugođaj. Obzirom da je pjesma posveta velikom skladatelju, pripadajući spot snimljen je na nekoliko lokacija u Splitu, gradu u kojem je Stanić rođen. Scenarij i režiju spota osmislila je Lea Radolfi, a u realizaciji su joj pomogli snimatelj Hrvoje Radeljić i suradnik Nikola Brboleža.
 
"Ovo je Jurina pjesma koju već neko vrijeme imam i očito je poput mnogih pjesama čekala svoje vrijeme. Sašu sam upoznao davnih dana u backstageu, a TBF pratim, rekao bih gotovo od samih početaka. Saša je odličan tekstopisac, a Jure je ovu pjesmu napisao baš u nekom TBF-ovskom điru. Poslao sam Saši pjesmu u demo verziji i rekao da ako se vidi u pjesmi nadogradi tekst. Na moju radost, Saša je prihvatio", objasnio je Radolfi.  
 
"Na prvu mi je 'sjela' ova pjesma, a obzirom da je to pjesma Jure Stanića koji je autor naših vječnih, predivnih pjesama odlučio sam prihvatiti Radolfijev poziv. Isto tako mi je bila i izazov, i moram priznati da sam dosta vagao svaku svoju napisanu riječ. Iako nisam jedan od onih koji gleda iza sebe, ova pjesma nosi notu, da tako kažem rekapitulacije svega, ima tu neku emociju koja me privukla", rekao je Saša Antić.
 
"Saša je napravio odličan tekst i što više slušam pjesmu toliko sam siguran da joj je baš to trebalo. Zanimljiv je spoj Sašinog i Jurinog teksta, a u pjesmi se lako pronalazimo jer pjeva o životu nas koji se bavimo glazbom", dodao je Radolfi.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.