Damir Kedžo u novoj snažnoj baladi „Zbog tvojih pogleda“

Nakon sjajnog nastupa na ovogodišnjoj Dori, Damir Kedžo objavljuje novi singl "Zbog tvojih pogleda". Glazbu i tekst potpisuje Matija Cvek, a sve aranžmanom i produkcijski zaokružuje talentirani glazbeni producent Hrvoje Domazet. Za atmosferičnost i emotivnu paletu boja glazbenog spota zaslužan je redatelj Paolo Gentilini.
 
"Pjesma je u mojim rukama već nekih godinu dana i do mene je došla sasvim spontano, u opuštenoj kućnoj atmosferi. Matija mi je pustio pjesmu koja me je istog trena osvojila. Bila je to prava ljubav na prvo slušanje! Uslijedila je njegova logična rečenica 'Onda ju uzmi i pjevaj!', i ostalo je povijest. Tako sam se sa kućnog tuluma vratio sa novom pjesmom na srcu i u rukama", ispričao je Damir simpatičnu priču oko pjesme.

Do sada smo navikli na uvjerljive interpretacije i vrhunske nastupe koje nam je popularni pjevač kroz godine rada pokazao. Kod Damira postoji energija koja temeljito, i svaki puta iznova, dokazuje da on živi glazbu, a njegove pjesme žive kroz publiku koja ih uvijek nanovo prihvaća.

"Izuzetno mi je drago da pjesma 'Zbog tvojih pogleda' napokon dolazi na svjetlo dana i odlazi prema mojoj publici. Nadam se da će ju ljudi zavoljeti baš kao i ja, na prvu. Veliko hvala Cveku na prekrasnoj suradnji", završio je Kedžo.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.