Reper Ludi i Iva Ajduković u novom singlu "Ti i Ja" - o putu koji znaju samo oni!

LUDI feat. IVA AJDUKOVIĆ - TI I JA (Produced by Trim) Ludi Official Videos

Reper Steve Mešić LUDI, koji živi i djeluje u New Yorku, objavljuje svoj šesti hip hop singl "TI I JA" na kojem je ugostio Ivu Ajduković. Pjesmu opisuje kao "idealnu za laganu vožnju nakon noćnog izlaska kad je sve nekako preglasno i samo želiš odmoriti uši".  

Za produkciju i aranžman pobrinuo se Mija Pavlek Trim, producent iz Srbije, koji je ujedno i autor glazbe dok je Ludi autor teksta. Za mix i mastering zaslužan je D'Knock.

"Rad na novom singlu bio je čisti gušt, a gosti su me oduševili. Iva je divna osoba i totalno otkačena ženska, a Alen Lemešević iz Sarajeva, začinio je cijelu stvar odsviravši par dionica gitare. S Ivom sam oduvijek htio snimiti stvar i super je feeling uspjeti u tome dok istodobno oboje živimo na drugim kontinentima. Također, ovo je prva suradnja s Mijom Pavlekom Trimom kojeg je D'Knock Production ekipa super prihvatila. Spaja nas prije svega prijateljstvo, a onda i jako dobar vibe i tako ćemo nastaviti." izjavio je Ludi.

Snimanje spota Ludi je odradio u New Yorku, na ulicama Manhattana, te u kućnom studiju u svom stanu, dok je Iva svoje scene snimila  u Velikoj Gorici u glazbenom studiju.  Za video produkciju spota zaslužni su Danijel Kovačević i Michael Robayo, a za montažu i color grading ponovno Danijel Kovačević (Studio 25).

Pjesma je dostupna na svim digitalnim servisima, u izdanju labela D'Knock Production te uz distribuciju i publishing kompanije IDM Music.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.