Eni Jurišić s power baladom „Kreni dalje“ spremna za osvajanje Dore 2023

Prošlu godinu na domaćoj glazbenoj sceni obilježio je megahit "Trebaš li me" Eni Jurišić i Matije Cveka, a ovaj dinamični duo sada je ponovno udružio autorske snage na power baladi "Kreni dalje" s kojom će Eni 11. veljače nastupiti na Dori.

"Na pjesmi je radio super dvojac, moj dragi kolega i prijatelj Matija Cvek i glazbenik, producent Vlaho Arbulić. Tijekom tog procesa i ja sam sudjelovala u radu na pjesmi što me čini ponosnom članicom tog autorskog tima. Nakon prve demo skice, pjesmu je u vrlo kratkom roku produkcijski nadogradio Filip Majdak iz Kaleido music i ugodno smo se iznenadili krajnjim rezultatom i koliko su se pjesma i sound sljubili.", ispričala je Eni.

Zanimljivost je da ova pjesma nije pisana za Doru, ali tijekom njezinog stvaranja cijeli tim se složio da u svojim rukama imaju nešto iznimno što treba biti publici predstavljeno na poseban način,a  Dora se činila kao idealna prilika. Eni i njezin tim već su duboko zakoračili u pripreme za scenski nastup, a stigli su i prvi komentari na pjesmu:

"Komentari na pjesmu su već izrazito dobri i pozitivni, a to nam je i bilo najbitnije jer nam kroz glave prolaze svi trenutci iz perioda u kojem smo radili  na pjesmi  i spotu (koji režijski potpisuje Filip Gržinčić), a u koje smo pretočili toliko ljubavi i kreativne energije.", rekla je Eni te otkrila kako se osjeća ususret nastupu:

"Dorina pozornica će mi biti jedno novo iskustvo i sigurno jedan od posebnijih nastupa. Trenutno s timom razrađujem ideje i sve detalje vezane uz nastup, pa kad to sredimo spremi smo za naš mali spektakl koji će biti jednostavan, ali moćan."

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.