Boris Štok će s pjesmom „Grijeh“ nastupiti na ovogodišnjoj Dori

Boris Štok će s pjesmom "Grijeh" 11. veljače 2023. nastupiti u Opatiji na natjecanju za Hrvatsku pjesmu za pjesmu Eurovizije i pokušati izboriti pobjedu koja je korak prema ovogodišnjem Eurosongu koji će se održati u svibnju u Liverpoolu.

Pjesma "Grijeh" orginalno je zamišljena kao duet i trebala se naći na, u studenom prošle godine objavljenom Borisovom albumu "3". Pjesmu potpisuju Darko Terlević i sam Boris Štok koji za "Grijeh" kaže:

"Poželio sam malo otići u melodije Grace Jones i Davida Bowieja i jednostavno sam tim putem krenuo. Vjerujem da se to i čuje u samoj pjesmi. Pjesma 'Grijeh' je pitka, pamtljiva, melodična, slojevita i vjerujem jedna od boljih pop pjesama koje sam napravio. Vjerujem kako će bit prilike i za orginalnu dužu verziju, a tko zna, možda se u budućnosti i dogodi neki duet. Zanimljivi ženski vokali su mi na pameti."

Imperativ nastupa u Opatiji nije samo pobjeda već i dobra promocija Borisovog stvaralaštva. Zašto Boris na Dori?

"Odlučio sam se nastupiti na Dori jer mislim da je to odlična prilika kako bi prezentirao svoju glazbu i sebe široj publici. Publici do koje možda ne bih inače došao. Meni je to izazov, prilika da sebe staviš u neke druge i nepoznate okvire. Vjerujem da će se moja glazba mnogima svidjeti i da ću biti ugodno iznenađenje. Imam odličan tim, odličnu pjesmu, vjerujem u sebe kao izvođača. Pjesma 'Grijeh' i moj nastup siguran sam ostat će ljudima u jako lijepom sjećanju."

Boris i njegov tim već su krenuli s ozbiljnim pripremama za scenski nastup. Svi koji prate Borisa znaju da mu je estetika izuzetno važna, a za ovu posebnu prigodu došlo je i do jedne posebne suradnje:

"Ljudi koji prate moj rad i moje nastupe znaju da su mi estetika i vizualni trenutak jako bitni. Dora je svakako prilika da si čovjek da malo oduška po tom pitanju. Povezao sam se sa za ovu priliku s Ivicom Skokom, našim poznatim dizajnerom. On će osmisliti našu odjeću za nastup, a za sada mogu reći da će biti jako scenično i sexy. Biti će to plesan i dinamičan nastup, tri minute koje me već sada jako vesele."

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.