Vanda Winter ima novu pjesmu „Ako me prestaneš voljeti“

‘Ako me prestaneš voljeti’ drugi je singl Vande Winter kojim najavljuje svoj prvi samostalni album. Suradnju i ovog puta nastavlja s Aljošom Šerićem, čije ime stoji iza glazbe, teksta i aranžmana, u kojem mu se pridružio Ivan Božanić, ujedno i autor produkcije.

‘’Za razliku od prethodnika ‘Lako’, ova je pjesma inspirirana dramatičnim doživljajem ljubavi i "ljubavne tjeskobe" i poigrava se ekscesivnošću u svakom smislu. U istoj toj atmosferi nalik jednom snovitom, iracionalnom unutarnjem monologu, zamišljen je i popratni video koji potpisuje sve prisutniji Dinko Čvorić Doringo. "Ako me prestaneš voljeti" ujedno je i drugi korak prema albumu na kojem paralelno radimo, a koji ćemo, uz podršku Dallas Recordsa, vjerujem uspjeti kompletirati do kraja ove godine.’’ – izjavila je Vanda povodom objave novog singla.

Dogovori oko albuma krenuli su još prije dvije godine, govori nam Vanda, a već joj je tada ‘Ako me prestaneš voljeti’ zapela za uho.

‘’Učinila mi se izazovnom u interpretativnom smislu, ponio me pjevni refren, a u kontekstu većine ljubavnih pjesama, bilo mi je interesantno i to što o ljubavi progovara iz iskustva ljubavne tjeskobe i ranjivosti relativizirajući ih, no postižući upravo suprotan, krajnje teatralan efekt", dodala je Vanda.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.