Electro-pop duo Luna mea u 2023. uplovili s dva nova singla- „Pola mene’ & ‘Magla“

Nakon što su u ožujku 2021. godine objavili svoje prvo EP izdanje ‘’Dah’’, electro-pop duo Luna mea objavljuje čak dva nova singla ‘Pola mene’ i ‘Magla’ čime zaokružuju djelić svog glazbenog poglavlja. Kako su i sami izjavili, prethodno objavljeni EP je između ostalog predstavljao intro u njihovom daljnjem radu koji nosi već svoj prepoznatljivi glazbeni izričaj.

Luna mea radi već na svom drugom, nadolazećem izdanju EP-a: "Puštamo vani dvije nove stvari- ‘Pola mene’ i ‘Maglu’ te s njima zaokružujemo jedno razdoblje. Zahvalni smo Mateju Zecu na doprinosu u obje pjesme. U pripremi je ostatak drugog našeg ep-a koji donosi i neke nove energije…" – ispričao je Martin.

Ovo dvoje iskusnih glazbenika, Tihana Šmit i Martin Peica, nose sa sobom dugogodišnji rad koji je uz njihove glazbene afinitete rezultirao stvaranjem electro-pop žanra ispreplećen zvukovima gitare i syntha koji je neizostavan dio njihovog stvaralaštva.

Tekst i glazbu pjesama ‘Pola mene’ i ‘Magla’ potpisuje Martin Peica koji je ujedno na gitari, sintisajzeru te potpisuje programiranje, a Tihana Šmit je glavni vokal baš kao i na  svim dosadašnjim projektima ovog talentiranog dvojca. Produkciju, mix i mastering potpisuje Matej Zec koji je zajedno s Martinom radio na aranžmanu ovih pjesama.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.