„Radujte se narodi“ prvi je spot s božićnog albuma Kyrie Eleison koji predstavlja Sandra Bagarić

Prije dva tjedna Sandra Bagarić predstavila je božićni album Kyrie Eleison, a danas donosi spot za pjesmu “Radujte se narodi” koju je snimila u suradnji s Vladom Kalemberom i Klincima s Ribnjaka.
 
Pjesma je uobličena u spot koji je režirao Branko Markota, a koji je ujedno i koproducent božićnog albuma Kyrie Eleison. Spot je snimao i montirao Teo Bekavac.

Okićeni zagrebački Gornji grad poslužio je kao idealna kulisa za snimanje spota. Ulovljeni su trenuci božićne radosti, šarenilo božićnih lampica koje u svima budi obiteljsku atmosferu Božića.
 
„Prekrasni dječji glasovi zbora 'Klinci s Ribnjaka' dali su ovoj pjesmi toplinu te obiteljsko ozračje. Ovu pjesmu ćemo izvesti i na tradicionalnom koncertu “Božić u Ciboni”.
 
Svima vama koji ćete uz ovaj album kititi svoj Badnjak u toplini i miru svoga doma, okruženi svojim najmilijima dočekati Božić, želim da ove božićne pjesme donesu još jednu malu čaroliju te vašim srcima veseli mir. Sretan i blagoslovljen Božić i sretali se u miru i veselju!“ – rekla je Sandra Bagarić.

 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.