Sanremo funky-disco zvukom predstavlja novi singl „Ljubav je odmah iza ugla“

Sanremo - životni, glazbeni projekt svestranog Emila Kirbiša okuplja vrhunske glazbenike, a javnosti su se prvi put zajedno predstavili pjesmom 'Muzika'. Drugi singl kojeg predstavljaju zove je 'Ljubav je odmah iza ugla' – brža i plesnija, u diso-funk ritmu koji zove na ples, dobro raspoloženje i apsolutni optimizam!

Poruka koju nosi jednostavna je, a snažna: bez obzira na sve, život prekratak za tugu i sekiraciju.

Ekipa iskusnih glazbenika okupljenih u Sanremo u sastavu je: Zvonimir Bajević (truba), Mario Bočić (saksofon), Jurica Rukljić (ventil bas trombon, tuba), Davor Doležal (gitara), Zvonimir Šestak (kontrabas, el. bas), Bojan Drakulić (klavijature) i Frano Putica (bubnjevi, udaraljke), predvođeni Emilom Kirbišem koji i za novi singl potpisuje glazbu i tekst. Ova izrazito svestrana ekipa nije uglavljena u samo jedan žanr, već svojom maštovitošću i kvalitetom izlaze iz klasičnih okvira, igraju se glazbom pa je izričaj benda svojevrsna mješavina popa, jazza, funka, na momente čak i bluesa i rocka.

„Video spot novog singla režirao je Mario Veljača Miljković, a produkciju potpisuje Tin Hadžiomerapahić za Reflected Substance Thoughts. Sniman je na lokacijama koje nemaju ugla, čime sugeriramo da ljubav možda ne treba ni tražiti, ona je već sada tu... Puno hvala svim prijateljima koji su se došli s nama zabaviti, rolati i veseliti, posebno Lei i Hađiju koji su odrolali solo točke. Lajtmotiv su upravo rolanje i ples, kao simbolika životnog flowa i vesele energije.

Posebno zahvaljujemo Petom Kupeu (Vedranu i Antoniu) što su nas ugostili da napravimo pravi disko party na rolama, KD Vatroslav Lisinski i nekadašnjem KCM-u.“ – priča Emil Kirbiš, a Sanremo pjesmom 'Ljubav je odmah iza ugla' poručuje: "Nikad ne treba odustati jer možda nas baš iza ugla čeka neka nova radost i veselje!"

 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.