Prvi singl Castaway Soulsa na hrvatskom jeziku – „Kazaljke“

Nakon singlova "Til Kingdom Come", "Taste of Honey", "Shellie Trouble",  "Christmas Wish", "Touch Down", "Traveling" i "Blind Devotion" te izvrsnog albuma "Between Surreal and Reality", sisački glazbeni projekt Castaway Souls okreće potpuno novu stranicu u karijeri te predstavlja prvu pjesmu na hrvatskom jeziku. Riječ je o emotivnom singlu "Kazaljke", kojim se Castaway Soulsi uz dozu nostalgije "vraćaju u prošlost". Uz gitarista i vokala Louisa Juckovića, koji je autor glazbe teksta i aranžmana, pjesmu su snimili Josip Križanić (violina), Leon Pavlović (klavir) i Marina Ferfolja (prateći vokal).
     
Louis Juckovich, o pjesmi kaže: "Vjerojatno se svi ponekad zapitamo kako bi to izgledalo kada bi bilo moguće vratiti vrijeme i krenuti iz početka, ali sa već stečenim iskustvima. Kako bi bilo dobro dobiti još jednu priliku i ispraviti greške iz prvog pokušaja. Tu kreće naša glazbena avantura. Pjesma Kazaljke govori o tome, kako je bolje živjeti u trenutku nego previše planirati. Kako nikada ne treba odustati od svojih ideja. Trebamo biti to što jesmo, u pravo vrijeme. Ne odgađati neizbježno ili bježati od sebe. Ova pjema vraća misli u neke ranije dane i glazbena putovanja, kada je život bio sporiji, a istovremeno bogatiji društvenim zbivanjima i izravnom komunikacijom.

Castaway Souls je glazbeni projekt iz Siska predvođen gitaristom, vokalom i autorom Louisom Juckovichem. Javnosti su se predstavili LP-em "Demons from the Attic", EP-em "I'll Be Flying Tonight" te brojnim singlovima. Širok spektar glazbenih utjecaja, raznovrsnost tekstualnih tema te složenost aranžmana pokazali su na albumu "Between Surreal and Reality", a aktualnim singlom "Kazaljke" dokazali su kako kvalitetne tekstove mogu pisati i na hrvatskom jeziku.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.