Vladimir Kočiš Zec u novoj pjesmi otkrio kako je to kada se voli

Nakon što je protekle godine svojim nastupom razveselio publiku na CMC festivalu u Vodicama, Vladimir Kočiš Zec i ove će godine premijerno izvesti svoj novi singl na najljepšoj ljetnoj pozornici. "Tako je to, kada se voli" naziv je nove pjesme za koju glazbu, tekst i aranžman potpisuje upravo iskusni Kočiš Zec. Veliki je to povratak majstora radiofoničnog riffa, fraze i pjesme te jednog od omiljenih domaćih izvođača na veliku pozornicu CMC festivala. Pjesmu prati i lyric video nastao u produkciji CroRec video tima.

U 74. godini života Vladimir Kočiš Zec i dalje objavljuje hitove kao i na početku svoje 30 godina duge, uspješne solo karijere koja je započela 1991. godine hit pjesmom "Gospodine generale".  Pjesme poput "Usne boje Venere", "Otkada te volim", "Ti si moj rođendan", "Nemoj čekat’ sutra" i "Dunja pod jaknom" potvrda su da Zec još uvijek posjeduje neupitan osjećaj kada je u pitanju bezvremenska, hit pjesma. Upravo to dokazuje i "Tako je to, kada se voli", singl koji će zasigurno obilježiti nadolazeće ljeto. 

Najbolji ljetni provod na Jadranu i ove je godine zajamčen na CMC festivalu, 10. i 11. lipnja u Vodicama. Publiku će zabavljati najveća imena regionalne glazbene scene, a novu hit pjesmu "Tako je to, kada se voli" publika će moći zapjevati u glas s Vladimirom Kočišem Zecom.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.